'The Bachelorette' nyanghareupan upacara acuk paling hese dugi - jalma

0 16

Pilihan TV sareng streaming pikeun Senén 19 Juli

TINGKAT INI:

"Sarjana" (8 pm, ABC): Kalayan tujuh lalaki kenca sareng tanggal lahirna looming, Brendan sareng Mike ngaraos tekanan meunang kencan hiji-hiji kusabab hiji-hijina anu teu acan ngarep-ngarep waktos solo sareng Katie. Naha anjeunna milih salah sahiji kanggo ngiringan anjeunna pikeun rekreasi romantis di kampung halaman anu dipikacinta? Teras, opat lalaki gabung sareng anjeunna dina éksplorasi artistik anu diideuan ku New Mexico urang Georgia O'Keefe, sareng hiji jalma anu héran ngulik seni peluk sareng Bachelorette urang. Biasana yakin pisan pikeun percanten ka peujitna, Katie nyanghareupan upacara mawar paling hese dugi ka ayeuna sareng mendakan dirina kadua ngadugikeun kaputusanana.

"Sadayana Amérika" (8 wengi, The CW): Dina usum finale, hal-hal dina kahirupan Spencer sigana bakal leres, tapi sadayana robih nalika Billy terang naon anu anjeunna jaga ti anjeunna. Yordania sareng Asher nampi beja anu teu disangka-sangka ogé henteu aya anu ngarepkeun. Coop gumbira kaluar pikeun wisata tapi kuciwa nalika teu saurang ogé ti timnya tiasa ngiringan sareng anjeunna ngagaduhan langkung ti anu diarepkeun. Samentawis éta, Layla janten hariwang ngeunaan sobatna sareng nekad ngabantosan anjeunna.

"Selebritis IOU" (9 pm, HGTV): Aktor sareng penyanyi Darren Criss dagang gitar na pikeun sledgehammer pikeun nganyatakeun rasa sukur na pisan pikeun sobat dalit, manajer sareng sasama kipas musik na, Ricky, anu anjeunna sks kalayan ngabantosan ngaluncurkeun karirna. Salami episode Criss damel babarengan sareng ahli perumahan sareng renovasi Drew sareng Jonathan Scott pikeun ngabongkar tembok, konkrit jackhammer sareng kuku. Trio pamustunganana bakal ngajantenkeun garasi suwung Ricky anu lami sareng daérah luar anu henteu dianggo janten tempat anu indah sareng fungsina pikeun kulawargana pikeun dinikmati.

"Supir Peluang" (9 sonten, Kapanggihna): Dihaturkeun ku aktris Michelle Rodriguez, anu bakal ilubiung ku juara rally Wyatt Knox, séri kompetisi dalapan épisode ieu nyebatkeun dirina dina "kahirupan nyata Fast & Furious." Éta fitur 24 supir élit ti juara drift ka pembalap jalanan ka YouTubers anu bersaing pikeun ngabuktikeun yén aranjeunna gaduh katerampilan dina kabayang sareng kateguhan méntalna pikeun ngaji sareng kaluar-ngajalankeun persaingan dina senyawa masif ampir 60-acre ngeusi halangan. Aturanna saderhana ... nyingkahan anu ngudag sareng kabur ti sanyawa kanggo nyetak artos artos anu sesah. Supir ieu parantos ngagaduhan jarah - tapi naha aranjeunna tiasa kabur pikeun ngajagaana?

"Kanggo Bola sareng Nagara" (Merak): Serial dokumenter ieu nuturkeun Kevin Durant, Damian Lillard sareng gegedén NBA sanés nalika aranjeunna nyingkirkeun persaingan di pengadilan sareng ngawangun tim anu gaduh bintang pikeun ngagambarkeun Amérika Serikat dina Olimpiade Usum Panas. Salaku tambahan pikeun katingal sadaya-aksés di kamp latihan tim 2021 di Las Vegas, séri éta katingali deui kana kolong pidéo USA Basketball sareng rekaman anu pernah sateuacanna ditingali tina program anu disimpen ieu. Sateuacan bahkan dugi ka Tokyo, tim AS parantos katerobosan ku karugian paméran anu héran sareng pamuter putus pamaén kusabab kahariwang sareng coronavirus.

Ogé dina Senén:

“Hell's Kitchen” (8 wengi, Fox)

"Warrior Ninja Amérika" (8 wengi, Néglasari)

"Antiques Roadshow" (8 wengi, PBS)

"Handap Dek Tengah" (8 pm, Bravo)

"Nyekel sareng Maéhan: Kaset Podcast" (8 pm, HBO)

"Darcey & Stacey" (8 pm, TLC)

"Pemburu Makam" (8 wengi, Smithsonian)

"Nalika Serangan Hiu" (8 wengi, Nat Geo)

"Républik Sarah" (9 sonten, The CW)

"Penimbun" (9 sonten, A&E)

"Pamilih Amérika" (9 sonten, Sejarah)

"Kaulinan Kencan Selebritis" (10 pm, ABC)

"Untung Leutik" (10 pm, Néglasari)

"Ngahianat Lencana" (10 pm, Wakil)

 

 

Tulisan ieu mimiti muncul (dina basa Inggris) dina https://www.mercurynews.com/2021/07/19/tv-tonight-the-bachelorette-faces-toughest-rose-ceremony-so-far/

Ninggalkeun comment hiji