Dimana kéngingkeun donat gratis sareng murah ayeuna

0 29

Kami ampir satengah taun 2021, sareng sacara jujur ​​rada heran yén kami parantos ngahontal tahap ieu. Sapertos kitu, éta panginten henteu janten ide anu goréng pikeun ngubaran diri, sareng dinten Jumaah, 4 Juni kabeneran janten Hari Donat Nasional. Éta sigana mah lulucon, tapi urang parantos nyerat ngeunaan sababaraha taun ayeuna, sareng kami pasti nyita sababaraha donat gratis di sapanjang jalan.

Aya kamungkinan anjeun parantos nyayogikeun donat salami sataun, saprak Krispy Kreme parantos aya pasihkeun aranjeunna gratis kanggo saha waé anu kéngingkeun vaksin COVID, tapi henteu aya waktos anu goréng pikeun ngadon gratis, janten baca kanggo sadayana tawaran anu kami mendakan online.

Poéna pangalusna poé ieu Kumaha colokan pinter Alexa anu paling populér ieu dijual kalayan ngan ukur $ 3,75?! Daptar harga:24,99 $ harga:14,99 $ Anjeun salamet:$ 10,00 (40%) Beuli ayeunaKode diskon: LJFPY4K4 Sayogi di Amazon, BGR tiasa nampi komisi Sayogi dina Amazon BGR tiasa nampi komisi

Émut yén kahadiran tiasa bénten-bénten dumasar toko sareng lokasi, janten pastikeun anjeun kedah parios sateuacan ngadamel perjalanan. Kitu cenah, ieu mangrupikeun tawaran anu pangsaéna aya dina National Donut Day 2021:

  • DiGiorno: Perusahaan pizza beku anu kawéntar ngarayakeun Dinten Donat Nasional ku promosi waktos terbatas anu bakal masihan hadiah 10 pemenang kalayan kotak genep "DiGiornuts", anu persis sapertos disada. DiGiorno ngajelaskeun ramuan éta salaku "donat anu lezat, dieusian ku kéju mozzarella, dipasihan tandatangan DiGiorno saos, bahkan langkung kéju sareng topping pizza favorit anjeun." Pikeun ngaréspon tweet ieu dina profil DiGiorno sareng #Sweepstakes pikeun ilubiung.
  • Bebek fritters: Rayakeun Dinten Donat Nasional sareng gula kayu manis gratis, gula tipung atanapi donat bulistir nalika anjeun sumping ka toko Duck Donuts.
  • Dunkin ': Lokasi anu ngiringan Dunkin 'sacara nasional nawiskeun pelanggan donat klasik gratis anu dipikahoyong ku aranjeunna ngagaleuh inuman naon waé, salami persediaan masih aya.
  • Krispy Kreme: Salian ti nawaran neraskeun donat beku asli gratis pikeun divaksinasi, Krispy Kreme ogé masihan ka sadayana donat gratis pikeun pilihanana dina 4 Juni.
  • Donat sareng kopi ti LaMar: Didatangan Toko Lamar pikeun kéngingkeun Donat Beku Asli Ray.
  • Shipley Do-Nuts: Kéngingkeun "Do-Nut" beku gratis ti jam 5 énjing ka 12 wengi. kalayan sagala pameseran.
  • Tulang haseup: Kéngingkeun Bag O 'Donat gratis nalika anjeun nyéépkeun $ 40 atanapi langkung dina 4 Juni.
  • Tim Hortons: Ti 3 Juni dugi ka 15 Juni, anjeun tiasa kéngingkeun donat Tim Horton klasik atanapi Khusus pikeun 50 sén upami anjeun daptar pikeun program hadiah sareng mésér sahenteuna 50 sén.

Salaku tambahan kana sadaya tempat anu didaptarkeun di luhur, pastikeun ngali sakuriling sareng nelepon réstoran lokal pikeun ningali naha aya tawaran langkung seueur di sakuriling anjeun anu anjeun tiasa ngamangpaatkeun ayeuna.

Poéna pangalusna poé ieu Anjeun moal angkat deui ka pantai tanpa simbut pantai mujijat ieu - éta tahan cai sareng tahan keusik! Daptar harga:21,99 $ harga:18,69 $ Anjeun salamet:$ 3,30 (15%) Beuli ayeuna Sayogi di Amazon, BGR tiasa nampi komisi Sayogi dina Amazon BGR tiasa nampi komisi

Tulisan ieu mimiti muncul (dina basa Inggris) dina https://bgr.com/lifestyle/national-donut-day-2020-deals-free-donuts/

Ninggalkeun comment hiji