Sepakbola Rennes - Mercato: Camavinga sareng Rennes, urang tingali kabur! - KAKI 01

0 29

Sataun ti tungtung kontrak na sareng Stade Rennais, Edouard Camavinga henteu acan ngamimitian. Tapi présidén klub Breton ngaku yén tawaran anu saé sacara radikal tiasa ngarobih kaayaan.

Stade Rennais parantos lami nyangka yén aranjeunna tiasa nguntungkeun seueur pakaya dina kajantenan Edouard Camavinga. Tapi krisis ékonomi mangaruhan klub Spanyol ageung, anu rutin dicutat dina file ieu, sareng usum anu dicampur pisan pikeun internasional Perancis parantos nurunkeun nilaina. Dina hiji waktos, transfer dugi ka 100 juta euro parantos disebatkeun, tapi pamimpin Rennes ngartos yén teu kedah ngimpi teuing tinggi. Sareng Nicolas Holveck ngawartoskeun Senén ieu dina RMC, anjeunna henteu terang kanggo waktos ngeunaan kumaha file Camavinga bakal réngsé. Leres, umur 20 taun didambakan, tapi Rennes hoyong nyéépkeun waktos sareng henteu ngalakukeun nanaon.

Présidén Stade Rennais netelakeun hal-hal dina Edouard Camavinga, tanpa kedah nyarios seueur deui, sadar kana pentingna kamungkinan operasi ieu. " Salah sahiji prioritasna nyaéta ngirangan tanaga padamel. Kami gaduh 8 atanapi 9 pamaén pikeun kaluar. Masih aya file Eduardo Camavinga ageung, sadayana masih kabuka, boh pikeun kamungkinan angkat, atanapi kanggo manjanganana. Ieu file ageung dina prosés. Anjeunna moal angkat nanaon. Kami gaduh seueur diskusi, tapi teu aya anu ngalaksanakeun hiji cara atanapi anu sanés. Nyetél harga batesan dina pasar atipikal ieu bakal rada sombong. Anu pasti nyaéta ngagaduhan nilai sareng nilai anu tangtu ", Ngaluncurkeun Nicolas Holvck, anu ngantunkeun panto kabuka pikeun kleub panginten cocoba pikeun ménu gelandang serangan na.

Tulisan ieu mimiti muncul dina https://www.foot01.com/equipe/rennes/mercato-camavinga-et-rennes-on-voit-flou-382727

Ninggalkeun comment hiji