Gelandang AS Sebastian Lletget ngeunaan kacilakaan ekspektasi Piala Emas Becky G

0 35

Sebastian Lletget nyarioskeun ngeunaan jalan panjangna pikeun pulih tina kacilakaan sampéanna anu ngalaman dina pertandingan Amérika Serikat ngalawan Honduras di 2017. Anjeunna ogé nyarioskeun hubungan lima taun na sareng Becky G sareng ekspektasi Amérika Serikat pikeun Amérika Serikat. Piala Emas 2021.

3 JAM DULU ‡ Sepak Bola · 2:28

Tulisan ieu muncul heula (dina basa Inggris) di https://www.foxsports.com/soccer/video/1923524675628

Ninggalkeun comment hiji