Johnny Depp ngaku narkoba sareng masalah alkohol tapi nolak urut pamajikan 'Amber Heard, sangkaan nyiksa - Video

0 97



(CNN) Aktor Johnny Depp sacara paksa nolak tuduhan yén anjeunna kasar ka urut pamajikanana, Amber Heard, ngajelaskeun aranjeunna salaku "gering" dina dinten mimiti…

Ninggalkeun comment hiji