Kumaha carana nonton pangadeg Amazon Jeff Bezos ngaleos ka luar angkasa minggu payun • BGR

0 103

Minggon payun, Pangadeg Amazon Jeff Bezos ngarencanakeun pikeun ngawujudkeun cita-cita budak leutik, dimungkinkeun ku statusna salaku jalma paling beunghar di dunya. Bezos, anu turun salaku CEO Amazon dina sababaraha dinten terakhir persis 27 taun saatos ngadegkeun raksasa e-commerce, ogé kapala parusahaan luar angkasa sorangan, Biru Asal. Sareng éta mangrupikeun salah sahiji kandaraan Blue Origin, New Shepard, anu bakal janten tuan rumah penerbangan luar angkasa Bezos tanggal 20 Juli, ngajantenkeun anjeunna miliarder kadua dina waktos saminggu kanggo ngambah ka laut. 'Rohangan.

Poéna pangalusna poé ieu Flash sale: AirPods Pro wangsul harga panghandapna Amazon di 2021 ti saprak Perdana Hari! Daptar harga:249,00 $ harga:189,99 $ Anjeun salamet:$ 59,01 (24%) Beuli ayeuna Sayogi di Amazon, BGR tiasa nampi komisi Sayogi dina Amazon BGR tiasa nampi komisi

Hiber luar angkasa Jeff Bezos - kumaha nonton

Naon anu lumangsung: Blue Origin bakal ngajantenkeun hiber 16 Shepard Anyar na di angkasa minggu payun. Tapi éta bakal janten anu pangpayunna sareng astronot aya di kapal.

Anjeun tiasa nuturkeun BlueOrigin.com, anu bakal disiarkeun langsung ti jam 6 waktos tengah dinten 30 Juli. Ayeuna, take-off dijadwalkeun lumangsung tabuh 20:8 énjing Waktu Tengah dina dinten éta. Sareng saatos peluncuran, halaman wéb ieu ogé bakal ngayakeun konperénsi pers langsung sareng para astronot.

Numutkeun ka perusahaan, "Situs peluncuran mimiti Blue Origin ayana di bagian terpencil gurun West Texas sareng teu aya area pandangan umum anu aya di tempat caket situs peluncuran." Dinas Perhubungan Texas bakal nutup bagéan Jalan Raya Negeri 54 caket sareng situs peluncuran. Pejabat kaamanan ogé moal ngijinkeun pemirsa dina jalan anu ditutup nalika peluncuran.

Penerbangan luar angkasa Bezos ', Samentawis éta, bakal datangna ngan saminggu saatos lalampahan anu sami ku miliarder sejen.

Lalaki rokét

Richard Branson, boga Virgin Galactic Minggu nyandak salah sahiji pesawat luar angkasa perusahaanna sakitar 80 kilométer jauhna, salaku bagian tina sababaraha proyék démo. Hiji anu nunjukkeun yén perusahaanna pamustunganana bakal tiasa nawiskeun panumpang anu sanggup numpak anu sami.

Branson sareng lima anggota awak resep naon anu didadarkeun ku anjeunna salaku pemandangan Bumi anu endah sareng ngalaman sababaraha menit teu beurat sateuacan balik ka atmosfir sareng badarat di New Mexico.

Wahana anu ngamungkinkeun gelombang luar Bezos dimungkinkeun, samentawis éta, langkung mangrupikeun rokét tradisional. Éta bakal diluncurkeun sacara vertikal, ku kapsul anu antukna bakal ngaleupas sareng balik deui ka Bumi ngalangkungan parasut. Sedengkeun rokét panguat anu gedé, dina waktos éta, mulih pikeun badarat nangtung. Nalika ngeunaan perjalanan Bezos nyalira, anjeunna ngajantenkeun jelas dina sababaraha kasempetan yén visi na - sapertos anu miliarder anu sanés, kalebet Elon Musk - nyaéta pikeun umat manusa antukna janten seueur modal.

"Kami badé ngawangun jalan ka luar angkasa," saur Bezos, salami presentasi 2019. "Teras hal-hal anu luar biasa bakal kajantenan. "

Sumawona, aya anu ngadesek pikeun sadayana ieu. Didorong sabagian ku naékna biaya énergi. "Urang bakal béak tanaga," ceuk Bezos dina waktos éta. “Éta ngan ukur aritmatika. Éta bakal kajadian.

Poéna pangalusna poé ieu Anjeun moal angkat deui ka pantai tanpa simbut pantai mujijat ieu - éta tahan cai sareng tahan keusik! Daptar harga:21,99 $ harga:18,69 $ Anjeun salamet:$ 3,30 (15%) Beuli ayeuna Sayogi di Amazon, BGR tiasa nampi komisi Sayogi dina Amazon BGR tiasa nampi komisi

Tulisan ieu mimiti muncul (dina basa Inggris) dina https://bgr.com/sains/how-to-watch-amazon-founder-jeff-bezos-fly-to-space-next-week/

Ninggalkeun comment hiji