Juni mangrupikeun sasih anu sampurna pikeun hiber ka kidul-kulon upami anjeun resep penerbangan murah

0 26

Lima puluh taun ka pengker bulan ieu - 18 Juni, pasti - Airlines Kulon Kidul ngaluncurkeun hiber perdana na, ngagentoskeun jaman anyar ongkos murah anu ngajantenkeun perjalanan langkung terjangkau pikeun langkung seueur jalmi, ulang taun anu ogé ngainspirasi maskapai anu berbasis di Dallas pikeun ngaluncurkeun sababaraha tawaran sareng hadiah ti sabulan pikeun miéling panggung.

Pikeun ngamimitian, Kulon Kidul nyatakeun tanggal 18 Juni salaku "Wanna Get Away Day," anu bakal dicatet ku para filer Kulon Kidul salaku rujukan kana salah sahiji kelas tikét anu béda anu tiasa anjeun mésér ti maskapai. Salaku bagian tina mindahkeun éta, para nasabah bakal tiasa ilubiung sareng Kulon Kidul sapanjang bulan, ku maskapai ngagoda yén kejutan pangageungna pikeun palanggan bakal kajadian dina ulang taun ieu sareng dinten énggal dina 18 Juni. Diantara hal-hal séjén, operator masihan kasempetan ka konsumén pikeun meunang sajumlah 50 juta Ganjaran gancang poin bonus ti tanggal 1 dugi ka 18 Juni, ogé palanggan kalayan kasempetan sadidinten pikeun kéngingkeun poin bonus Rapid Rewards, kalayan kartu kado Kidul-kulon sareng pas pendamping ogé diperebutkeun.

Poéna pangalusna poé ieu Kumaha colokan pinter Alexa anu paling populér ieu dijual kalayan ngan ukur $ 4,05?! Daptar harga:24,99 $ harga:16,19 $ Anjeun salamet:$ 8,80 (35%) Beuli ayeunaKode diskon: LJFPY4K4 Sayogi di Amazon, BGR tiasa nampi komisi Sayogi dina Amazon BGR tiasa nampi komisi

Ku jalan kitu, pas pendamping ngamungkinkeun para nasabah milih hiji jalma kanggo ngumbara, gratis tina biaya maskapai (sanaos henteu kalebet pajak sareng biaya mimitian ti $ 5,60 hiji arah). Saderhana) iraha aranjeunna ngagaleuh atanapi ngagaleuh poin pikeun hiber. Sareng para nasabah tiasa parios Southwest50.com/WannaGetAway pikeun istilah sareng kaayaan pinuh pikeun séri promosi salami sasasih ieu. "Éta téh ulang taun ka 50 urang sareng kami siap ngagungkeun sareng hatur ka konsumén," saur Bill Tierney, wakil presiden pamasaran Southwest Airlines.

"Dina sumanget Kulon Kidul anu sajati, urang ngarobah ulang taun ka-50 kana 'Wanna Get Away Day', ngamungkinkeun para tamu ngagungkeun sajarah 50 taun haté urang, harga murah, silaturahmi legendaris sareng kawijakan anu fleksibel ku masihan aranjeunna kasempetan pikeun ngarobih 'Wanna kabur. 'kana' Gonna 'kabur.

Salaku tambahan pikeun freebies, Southwest ogé parantos mutuskeun pikeun nyiapkeun kasempetan poto pop-up di 24 daérah bandara di penjuru nagara. Maskapai éta ogé bakal nawiskeun "Heart Carts" dieusian ku freebies sareng hadiah di langkung ti 40 lokasi, sareng anggota awak hiber Southwest bakal "palanggan héran sareng pikaresepeun" kalayan langkung seueur freebies dina 18 Juni. Sareng dina catetan anu rada aya hubunganana, émut - maskapai ogé masih di tengah jual karcis anu bakal lepas saminggu deui.

Pikeun jual khusus ieu, penerbangan parantos diréduksi janten $ 49 sareng kedah dipesen dugi ka 10 Juni. Salaku conto ongkos murah anu ditawarkeun salaku bagian tina penjualan, poéna kalebet penerbangan $ 49 antara Nashville sareng Chicago - dimana Southwest parantos nambihan penerbangan taun ayeuna ka O'Hare International, salian ti penerbangan jarak jauh na. Tanggal ka sareng ti Bandara Midway Chicago. Penerbangan $ 49 ieu sayogi pikeun kaseueuran dinten minggu engké usum gugur ieu, dina bulan Séptember sareng Oktober.

Poéna pangalusna poé ieu Kumaha colokan pinter Alexa anu paling populér ieu dijual kalayan ngan ukur $ 4,05?! Daptar harga:24,99 $ harga:16,19 $ Anjeun salamet:$ 8,80 (35%) Beuli ayeunaKode diskon: LJFPY4K4 Sayogi di Amazon, BGR tiasa nampi komisi Sayogi dina Amazon BGR tiasa nampi komisi

Tulisan ieu mimiti muncul (dina basa Inggris) dina https://bgr.com/lifestyle/cheap-flights-southwest-airlines-50th-anniversary-wanna-get-away-promotion/

Ninggalkeun comment hiji