Pangeran Harry parantos ngingetkeun yén buku anyar anu ngungkabkeun tiasa janten kasalahan paling parah dina hirupna.

0 21

Pangeran Harry "hoyong ngancurkeun monarki," saur Levin

Panulis karajaan Ingrid Seward nyarios yén Adipati Sussex ngabagi detil pribadi ngeunaan hirupna "panginten henteu janten ide anu saé". Cik Seward nambihan yén memoar Harry "panginten tiasa deui ngahalangan anjeunna" sareng résiko nganyenyeri Ratu.

Editor Majalah Majesty ogé nyatakeun yén indung almarhum Harry, Putri Diana, kuciwa nyerat bukuna Diana: Her True Story sareng Andrew Morton di 1992.

Nulis dina The Sun, Cik Seward nyarios: "Ngungkabkeun detil pribadi kahirupan karajaan umum sapertos Harry moal janten ide anu saé.

"Éta panginten tiasa ngarep-ngarep deui anjeunna, utamina upami ngaganggu ninina teras anjeunna robih ngeunaan naon anu anjeunna nyarioskeun."

"Diana kuciwa ngadamel bukuna janten cenah.

Pangeran Harry parantos diperhatoskeun bukuna anu anyar tiasa janten 'kasalahan paling parah dina hirupna' (Gambar: Getty)

pangeran harry

Panulis karajaan Ingrid Seward nyarios yén Adipati Sussex ngabagi detil pribadi ngeunaan hirupna 'panginten henteu janten ide anu saé' (Gambar: Getty)

"Anjeunna pastina kuciwa ngahasilkeun jutaan pikeun sadayana berkat wahyu sedih na sorangan.

"Éta tiasa kasalahan paling parah dina kahirupan Harry. "

Harry ngungkabkeun dinten Senén yén anjeunna nyerat mémoir na, anu diperkirakeun diterbitkeun ku Penguin Random House dina 2022.

Anggota kulawarga karajaan dicarioskeun ngan ukur parantos sadar kana buku teu lami sateuacan pengumuman.

Maca deui: Pangeran Harry nempatkeun Ratu dina 'posisi sesah' kalayan ultimatum

harry meghan

Anggota kulawarga karajaan sigana bakal ngahijikeun diri pikeun wahyu salajengna ti Harry saatos nganyatakeun haténa ka Oprah Winfrey dina Maret sareng ngadamel serangkaian pernyataan anu ngabeledug ngeunaan kulawargana (Gambar: Getty)

Aranjeunna sigana bakal nguatkeun diri pikeun wahyu salajengna ti Harry saatos anjeunna nyatakeun haténa ka Oprah Winfrey dina Maret sareng ngadamel serangkaian pernyataan anu ngabeledug ngeunaan kulawargana.

Buku anu ngungkabkeun ditulis ku JR Moehringer.

Adipati Sussex, anu ninggalkeun tugas karajaan sareng Meghan Markle taun kamari pikeun kahirupan anyar di Amérika, parantos sumpah éta bakal janten akun anu "akurat sareng leres-leres leres" dina kahirupan dirina.

Harry keukeuh yén anjeunna nyerat mémoir "sanés salaku pangeran kuring lahir tapi salaku lalaki kuring janten".

Ulah sono
Pangeran Harry dipoyok ku mémo karajaan "rada nonton cet na garing" [Video]
Harry seuri ngagunakeun judul karajaan dina buku [Wawasan]
Meghan Markle ngagaduhan 'pangaruh anu kuat' ka Pangeran Harry dina buku énggal [Analisis]

harry meghan

Patih sareng Duchess of Sussex ngalih ka California saatos pensiunan janten royalti dina Maret 2020 (Gambar: Getty)

Saur anjeunna: "Kuring nyerat ieu sanés salaku pangeran anu kuring lahir tapi salaku lalaki anu kuring parantos janten.

"Kuring parantos nganggo seueur topi mangtaun-taun, sacara harfiah sareng kiasan, sareng kuring ngarepkeun ku nyaritakeun carita kuring - pasang surut, kasalahan, pelajaran anu dipelajari - kuring tiasa ngabantosan yén teu aya masalah ti mana urang asalna, urang ngagaduhan langkung umum tibatan anu urang pikir.

"Kuring pisan bersyukur ngagaduhan kasempetan pikeun ngabagi naon anu kuring pelajari salami kahirupan kuring dugi ka ayeuna sareng ngarepkeun jalma-jalma maca rekening mimiti hirup kuring anu akurat sareng leres-leres. Kaleresan. "

Markus Dohle, CEO Penguin Random House, nyarios: "Sadayana di Penguin Random House resep pisan nyebarkeun memoir literatur Pangeran Harry sareng ngajantenkeun anjeunna ngagabung sareng pamimpin, ikon sareng agén parobihan anu terkenal di dunya yén kami ngagaduhan hak istiméwa pikeun nyebarkeun mangtaun-taun.

"Pangeran Harry nempatkeun pangalaman hirupna anu luar biasa salaku pangeran, prajurit sareng pangacara anu cerdas pikeun masalah sosial, negeskeun dirina salaku pamimpin dunya anu dikenal kusabab kawani sareng katerbukaanana.

"Kusabab ieu kami resep pisan nyebarkeun carita anu jujur ​​sareng ngagugah na. "

Patih sareng Duchess of Sussex ngalih ka California saatos pensiunan janten royalti dina Maret 2020.

Tulisan ieu mimiti muncul (dina basa Inggris) dina https://www.express.co.uk/news/royal/1465362/prince-harry-book-memoir-meghan-markle-royal-family

Ninggalkeun comment hiji