Alec Baldwin nyarios ka Chrissy Teigen yén anjeunna korban 'katempuhan padamelan' - jalma

0 42

Saatos ngabela Woody Allen, Andrew Cuomo sareng istrina, Hilaria, Alec Baldwin ayeuna masihan pinjaman ka Chrissy Teigen.

Naha dukungan Baldwin mangpaat pikeun Teigen tetep kedah ditingali, tapi éta ngajantenkeun supermodel jalma paling kawéntar nampi dukungan palaku anu sohor bari nyanghareupan amarah masarakat sareng "ngabatalkeun budaya" pikeun ngalaksanakeun paripolah kontroversial.

LOS ANGELES, CA - Désémber 07: Chrissy Teigen ngahadiran tuangeun swasta GQ sareng Dior Homme dina perayaan The 2017 GQ Men Of The Year Party di Chateau Marmont tanggal 7 Désémber 2017 di Los Angeles, California. (Poto ku Charley Gallay / Getty Gambar pikeun GQ) Charley Gallay / Getty Gambar pikeun GQ

Baldwin, anu parantos mimiti gaya dirina salaku perang salib ngalawan budaya batal, nembé angkat ka Instagram Teigen pikeun kameunangan ku ramé anu sering dibagi minggu kamari ngeunaan "depresi" sareng "leungit" saprak anjeunna kakeunaan salaku cyberbully sareng dipaksa kana "Batalkeun klub."

Langkung ti maturan simpati, Baldwin ngusulkeun yén panulis buku masak sareng gaya hirup influencer mangrupikeun korban "padamelan hit" sareng naon anu ampir siga sora konspirasi anu didamel, dilanggengkeun ku kakuatan anu teu dikenal namina. Pilem anu umur 63 taun sareng aktor "30 Rock" jangji bakal ngungkabkeun langkung seueur ngeunaan kamungkinan konspirasi ieu.

"Éta mangrupikeun padamelan penting pikeun anjeun pikeun sababaraha alesan anu khusus (langkung seueur dina waktos sanés.)," Wrote Baldwin. Anjeunna ogé nyarankeun yén pamajikan penyanyi John Legend tetep bajoang - "Ieu parantos réngsé nalika anjeun nyarios parantos réngsé" - sareng mastikeun yén "sajumlah seueur jalma cinta sareng ngadukung anjeun."

Sugan Baldwin ningali paralel dina amarah publik diarahkeun ka Teigen kana naon anu kajantenan ka istrina, anu ogé pangaruh gaya hirup. Hilaria Baldwin, indung ti genep, nyanghareupan tuduhan anu terus-terusan yén anjeunna ngahaja nyasabkeun pengikutna pikeun mikir yén anjeunna salaku guru yoga anu glamor ti Spanyol.

Teigen, ratu henteu resmi Twitter, parantos di tengah kontropérsi ti bulan Méi. Éta nalika kapribadian média Courtney Stodden nyarios yén aranjeunna parantos janten target pesen jahat ti modél Teigen 10 taun ka pengker nalika Stodden yuswa 16 taun sareng modél Olahraga Digambar ngupayakeun numuwuhkeun katenaran dirina dina platform média sosial ku nyarios hal-hal anu rongkah sareng nyerang selebriti sanés .

Stodden, anu binér sareng nganggo kecap ganti aranjeunna, saur Teigen sacara efektif ngawartosan aranjeunna pikeun bunuh diri. Saprak harita, Teigen parantos kaleungitan hubungan mérek sareng kasempetan média. Anjeunna ogé nyarios yén anjeunna rumaos henteu tiasa turun tina dipanna kusabab anjeunna yakin anjeunna henteu tiasa dina Twitter, rutin komunikasi sareng 13 juta pengikut na.

Teigen parantos nyungkeun hampura sababaraha kali, tapi dituduh ngan ukur ngalakukeun éta pikeun kapentingan peminatna tibatan nunjukkeun rasa kaduhung asli pikeun jalma-jalma anu anjeunna sakiti. Ahli manajemén krisis nyarios yén anjeunna kedah cicing di média sosial pikeun sababaraha waktos sareng nunjukkeun langkung akuntabilitas tibatan milari simpati. Minggu kamari, Stodden ngusulkeun ka TMZ yén Teigen tetep janten korban sareng teu acan sacara pribadi nyungkeun hampura.

Hilaria Baldwin (L) sareng Alec Baldwin ngahadiran 70th Emmy Awards di Microsoft Theatre tanggal 17 Séptémber 2018 di Los Angeles, California. (Poto ku Neilson Barnard / Getty Gambar) 

Hilaria Baldwin, ogé, dituduh gagal nyandak tanggung jawab ngalaksanakeun dugaan "grift" na. Hilaria Baldwin, anu lahir Hillary Hayward-Thomas sareng ageung di Massachusetts, nyéépkeun langkung ti 10 taun nganggo aksen Spanyol anu bergeser sareng ngantepkeun dirina didadarkeun salaku "Latina," "satengah Spanyol" atanapi "panyatur Spanyol asli" dina rupa-rupa wawancara sareng setting, ti terbitan basa Spanyol dugi ka PBB.

Diantara akibat tina skandal warisan Baldwin, anjeunna dituduh nyusun budaya ku imigran Latinx anu nyatakeun yén aranjeunna leres-leres nyanghareupan prasangka serius kusabab aksen sareng latar belakangna. Anjeunna ogé didaptarkeun ku majalah Atlantik salaku salah sahiji hoaxer "identitas" Amérika anu kawéntar, disamping Rachel Dolezal, wanoja kulit bodas anu pura-pura anjeunna Hideung. Sapertos Teigen, Hilaria Baldwin sareng kaleungitan sponsor merek dina Instagram sareng kasempetan média. Anjeunna lirén ngarékam épisode podcast kolotna, "Ibu Brain."

Hilaria Baldwin mimitina nyalahkeun média teras nyungkeun hapunten, tapi ngan ukur henteu "langkung jelas" ngeunaan warisanna. Anjeunna ngahurungkeun seuneu tina skandal anu masih ngagedur dua minggu ka tukang nalika anjeunna nyandak ka Instagram pikeun ngaku yén anjeunna "multi" anu ngagaduhan "cairan" idéntitas budaya. Anjeunna sumping pikeun amarah khusus nalika anjeunna nyarankeun yén anjeunna parantos salah paham sareng salah dianiaya. Anjeunna katingali nyaruakeun kaayaan dirina ka jalma-jalma anu leres-leres marginalisasi di masarakat kusabab budaya, bahasa, agama, orientasi seksual sareng identitas gender na.

Samentawis éta, ogé aya patarosan ngeunaan kumaha seueur Alec Baldwin terang, atanapi bahkan nyusahkeun pamajikanana. Aktor éta aya nalika penampilan PBB pamajikanana nalika anjeunna ngantepkeun dirina diidentifikasi minangka "satengah Spanyol." Anjeunna ogé ditingalikeun dina wawancara David Letterman 2013, nyarios pamajikanana "ti Spanyol" nalika anjeunna bercanda niron aksen Spanyol na.

Salami sababaraha bulan kapengker, Alec Baldwin parantos ngajebak kritik istrina sareng naékkeun déklarasi na ngalawan "ngabatalkeun budaya." Dina pertengahan Méi, palaku téstis anu kasohor nyatet, "Batalkeun budaya sapertos kahuruan leuweung anu peryogi suluh."

Tweet Baldwin henteu nyebatkeun pamajikanana atanapi saha waé anu anjeunna pikir henteu adil "dibolaykeun," tapi sababaraha réspondén Baldwin nganggap anjeunna ngarujuk ka istrina.

Aranjeunna nyarios Hilaria Baldwin saderhana nyanghareupan "akibat" pikeun dugaan grift na. Hiji jalma nyerat: "Punten entong béjakeun yén anjeun masih ngabela tindakan pamajikan anu teu tiasa dihampura. Jantenkeun nyalira jalma sareng ngaku yén aya anu disababkeun akibat tina kalakuan goréng. "

Baldwin ogé tiasa nyarios ngeunaan babaturanana, Woody Allen. Baldwin ogé ngeposkeun pidéo anu saurna cenah "batalkeun budaya teu kaendali." Anjeunna ngeposkeun pidéo éta dina waktos anjeunna nyanghareupan serangan deui pikeun ngabela deui Allen, anu dituduh tapi henteu kantos kapendak di pengadilan kriminal ngeunaan nyiksa putrina anu umur 7 taun, Dylan Farrow, dina 1992. Tuduhan molestasi ngalawan sutradara pilem legendaris ditilik deui sacara rinci dina dokumenter HBO anu ngabeledug opat bagian.

"Aya jalma anu pantes dihukum ku naon anu parantos dilakukeun," saur Baldwin. "Tapi kuring pikir budaya bolaykeun nyiptakeun langkung seueur masalah tibatan éta ngumbar. Éta sapertos trawling, sapertos jaring panjang batu anu panjangna dimana anjeun néwak seueur jalmi, seueur, seueur anu pantes tapi sababaraha - langkung ti sababaraha - anu henteu, dimana aranjeunna henteu pantes dipibanda karirna sareng kahirupan aranjeunna musnah. "

Dina pidéo na, Baldwin ogé nembongan ngarujuk ka New York Gov. Andrew Cuomo, anu dituduh ku lima awéwé pelecehan seksual sareng nyanghareupan panggero pikeun mundur.

Tulisan ieu mimiti muncul (dina basa Inggris) dina https://www.mercurynews.com/2021/07/20/alec-baldwin-assures-chrissy-teigen-shes-victim-of-hit-job-by-unnamed -strengths /

Ninggalkeun comment hiji