Superfan Episodes 'pikeun usum ka 2 ayeuna ngalirén dina Merak

0 43

Peluncuran laun épisode Superfan Peacock ti Kantor kantor dilajengkeun minggu ieu sareng usum 2. Iraha Kantor kantor Anjog ka Merak mimiti taun ieu, jasa dirayakeun kalayan potongan nambahan unggal episode usum 3. Rencana éta pamustunganana ngaleupaskeun potongan anu langkung panjang dina unggal episode unggal usum. Dina bulan April, Merak tungtungna ngalegaan pamilihan sareng medalna épisode Superfan ti usum 1. Ayeuna tilu bulan engké Merak balik deui sareng musim 2.

Poéna pangalusna poé ieu Speaker Bluetooth portabel terlaris Amazon parantos turun kana harga panghandapna 2021! Daptar harga:34,99 $ harga:22,09 $ Anjeun salamet:$ 12,90 (37%) Beuli ayeuna Sayogi di Amazon, BGR tiasa nampi komisi Sayogi dina Amazon BGR tiasa nampi komisi

Sapertos sareng musim-musim sateuacana, aya épisode Superfan pikeun unggal episode Usum 2. Seueur episode langkung ti 30 menit, kalebet kipas favorit sapertos The Dundies, Testing Narkoba, sareng Night Night. Salaku tambahan, sakumaha catetan Néglasari, édisi Olimpiade desktop klasik nampilkeun rekaman anyar pas dina waktos Olimpiade Tokyo 2020. Ieu mangrupikeun klip anu teu dikaluarkeun ti Usum 2:


Sakumaha urang nyarioskeun dina April, kaseueuran jalma henteu peryogi alesan tambahan pikeun marios Kantor kantor. Ieu mangrupikeun salah sahiji acara anu paling pédah dilakukeun. Kitu cenah, épisode Superfan na Kantor kantor tambahkeun langkung seueur tibatan anu anjeun pikirkeun. Tanpa watesan anu ketat dina acara TV, tim tiasa nambihan sakedik atanapi sakedik anu dipikahoyongna. Ieu sababna panjangna unggal episode beda-beda pisan. Tambih Deui, anjeun bakal ningali hal-hal dina épisode-épisode ieu anu teu acan katingali di tempat sanés.

Kantor: épisode superfans aya di tukangeun paywall

Merak nawiskeun undakan gratis anu didukung iklan, tapi ngan ukur dua musim mimiti Kantor kantor sayogi gratis. Upami anjeun daptar pikeun Merak Premium pikeun $ 4,99 per bulan atanapi Peacock Premium Plus pikeun $ 9,99 per bulan, anjeun tiasa ngalirkeun sadayana salapan musim Kantor kantor, sareng anjeun ogé ngagaduhan aksés kana sakumpulan fitur khusus, kalebet épisode Superfan salami tilu musim mimiti acara.

Upami anjeun ngémutan ngalanggan Kantor: épisode superfans, cek sagalana sejenna datang ka Merak dina bulan Juli. Jasa ieu dimimitian ngawangun daptar padet pikeun eusi aslina.

Poéna pangalusna poé ieu Kumaha colokan pinter Alexa anu paling populér ieu dijual kalayan ngan ukur $ 4,05?! Daptar harga:24,99 $ harga:16,19 $ Anjeun salamet:$ 8,80 (35%) Beuli ayeunaKode diskon: LJFPY4K4 Sayogi di Amazon, BGR tiasa nampi komisi Sayogi dina Amazon BGR tiasa nampi komisi

Tulisan ieu mimiti muncul (dina basa Inggris) dina https://bgr.com/entertainment/the-office-superfan-episodes-for-season-2-now-streaming-on-peacock/

Ninggalkeun comment hiji