Resep Beku Einspänner - NYT Masak - New York Times

0 35

Einspänner, dina basa Jerman, mangrupikeun gerbong kuda atanapi espresso panas ditutupan krim dikocok seger. Kontras suhu dina kopi klasik Wina mangrupikeun pikaresepeun, tangtosna, tapi variasi beku ieu raoseun seger dina cuaca panas. Éta amis, pait sareng rada asin sadayana dina waktos anu sasarengan, sapertos tiramisu dina bentuk inuman. Krim anu asin sareng amis kedah ngambang dina kopi anu tiis tanpa runtuh di dinya, nyiptakeun dua lapisan anu béda: hiji anu poék sareng beurat sapertos tapal kuda, sareng anu sanésna sapertos bulu. —Eric Kim

Tulisan ieu mimiti muncul (dina basa Inggris) dina https://cooking.nytimes.com/recipes/1022403-iced-einspanner

Ninggalkeun comment hiji