Foot PSG - PSG ngagebeg, jualan bakal datang - KAKI 01

0 20

Pikeun pertandingan ramah salajengna, Rebo ieu di Orleans ngalawan Augsburg, PSG parantos mutuskeun badé angkat teu jauh, ka stadion Source.

7000 pemirsa diarepkeun pikeun pertandingan ieu anu sigana bakal ngijinkeun teras-terasan integrasi sababaraha rekrut, bahkan upami bintang-bintang internasional masih dina pakansi, atanapi dina tahap pamulihan. Ngeunaan masarakat, panitia jelas-jelas ditujukeun teuing pikeun harga korsi. Ampir 6000 korsi disiapkeun pikeun dijual, sareng numutkeun ka Le Parisien, kirang ti 1000 parantos mendakan pembeli dina 48 jam pertandingan.

Hasilna, AS Orléans, anu ngayakeun rapat ieu sareng PSG, parantos ngarévisi harga na ka handap, ngirangan sababaraha ratus tikét tina 45 dugi ka 10 euro, ngan ukur pikeun ngadamel penjualan flash anu pastina bakal langkung berhasil. Kedah ditétélakeun yén sateuacan dikirangan ieu, sababaraha tempat tetep aya artos 55 euro. Mahal pikeun pertandingan persiapan ngalawan tim Jérman anu sanés bagian tina tenor, sareng utamina sareng PSG anu moal muncul sareng bintang na anu paling dikenal ku masarakat umum. Tanpa nyebatkeun kendala kasihatan, sabab jelas bakal diperyogikeun nampilkeun "pas kasihatan" anu kawéntar, sareng nyandak dokumén idéntitas pikeun tiasa lebet kana stadion. 

 

Tulisan ieu mimiti muncul dina https://www.foot01.com/equipe/paris/le-psg-fait-un-bide-les-soldes-arrivent-382799

Ninggalkeun comment hiji