Qualif 'LDC: Pencetak heroik Frank Bagnack

0 22

Klub juara Kazakhstan Kaïrat Almaty kéngingkeun pertandingan kualifikasi Liga Juara Juara kahiji dinten Rebo, berkat tujuan anu penting ti bek Kamerun Frank Bagnack.

Pertandingan kahiji sareng gawang munggaran pikeun Frank Bagnack, dina kaos oblong Kaïrat Almaty. Bek internasional Kamerun bahkan mangrupikeun penyelamat timnya dinten Rebo ieu, salami babak kahiji babak kadua pikeun lolos ka Liga Champions. Pangrékrut anyar juara Kazakh nyetak gawang anu unggul ngalawan Beureum Star Belgrade (2-1).

Di sela-sela di awal, Frank Bagnack mimiti maén dina 68 taune menit, bari skorna nunjukkeun 1 gol dimana-mana. Sapuluh menit saatosna, anjeunna ngamanfaatkeun umpan silang anu sampurna pikeun ngabédakeun (78e, 2-1). Pikeun pertandingan kahijina sareng klub énggalna, pamaén anu dilatih di Yayasan Samuel Eto'o lakukeun kalayan tanda anu saé. Dua tim pendak dina saminggu, salaku bagian tina leg kadua.

Tulisan ieu mimiti muncul dina https://www.camfoot.com/les-lions-en-club/qualif-ldc-frank-bagnack-buteur-heroique,31540.html

Ninggalkeun comment hiji