Anyar pikeun Netflix dina bulan Agustus 2021: sadayana sumping sareng jalan

0 54

Saatos mimiti lambat di 2021, Netflix ngajemput laju naék dina bulan Juli. Sedengkeun pikeun Agustus 2021, Netflix sigana nambihan campuran séhat tina acara dilisensikeun anu populér sareng aslina anu anyar anu pikaresepeun. 30 Batu et Jumaah Peuting Lampu ngamimitian pésta dina 1 Agustus, nyandak dua acara pangbadagna pertengahan 2000an deui kana jasa streaming.

Dua Asal Netflix Anu Sacara Tiasa Pikeun Agustus 2021 Nyaéta Warung ciuman 3 et Sang Witcher: Impénan Ajag. Tilas ngeureunkeun séri pilem anu suksés pisan pikeun Netflix, sedengkeun anu terakhir mangrupikeun pidangan animasi pikeun salah sahiji acara pangalusna Netflix.

Poéna pangalusna poé ieu Speaker Bluetooth portabel terlaris Amazon parantos turun kana harga panghandapna 2021! Daptar harga:34,99 $ harga:22,09 $ Anjeun salamet:$ 12,90 (37%) Beuli ayeuna Sayogi di Amazon, BGR tiasa nampi komisi Sayogi dina Amazon BGR tiasa nampi komisi

Siaran dina 1 Agustus

  • 30 Rock: Musim 1-7
  • Beethoven
  • Beethoven ka-2
  • Beowulf
  • Nyekel abdi upami anjeun tiasa
  • Kaulinan Darwin
  • Laut biru jero
  • Tepi ka tujuh belas
  • Dinten Ferris Bueller urang angkat
  • Jauh lima kaki
  • Lampu wengi Jumaah: usum 1 dugi ka 5
  • Kabeneran cuk
  • The Haunting di Connecticut 2: Hantu Georgia
  • Hunter X Hunter (2011): Musim 5-6
  • mimiti
  • Pengacara Lincoln
  • Pecundang
  • Masinisna
  • Magnolia
  • Mayor Payne
  • Awewe urang
  • putri abdi 2
  • Internét
  • Asli raja komedi
  • Nanas Express
  • Poms
  • Biskuit laut
  • Cowboys luar angkasa
  • Tim Amérika: Pulisi Dunya

Di udara dina tanggal 3 Agustus

Di udara dina tanggal 4 Agustus

Di udara dina tanggal 6 Agustus

Di udara dina tanggal 8 Agustus

Di udara dina tanggal 9 Agustus

Di udara dina tanggal 10 Agustus

Di udara dina tanggal 11 Agustus

Di udara dina tanggal 12 Agustus

Di udara dina tanggal 13 Agustus

Di udara dina tanggal 15 Agustus

  • Klub Soang Indung: Usum 3-4
  • Rascal henteu ngimpikeun Bunny Girl Senpai: Usum 1
  • Winx Club: Usum 6

Di udara dina tanggal 16 Agustus

Di udara dina tanggal 17 Agustus

Di udara dina tanggal 18 Agustus

Di udara dina tanggal 19 Agustus

Di udara dina tanggal 20 Agustus

Di udara dina tanggal 23 Agustus

Di udara dina tanggal 24 Agustus

Di udara dina tanggal 25 Agustus

Di udara dina tanggal 26 Agustus

Di udara dina tanggal 27 Agustus

Di udara dina tanggal 28 Agustus

Di udara dina tanggal 31 Agustus

Geura sumping

Baca deui pikeun daptar lengkep pilem, acara sareng spesial anu bakal ngaleungitkeun jasa streaming bulan payun. Ieu video anu nampilkeun sababaraha sorotan anu datang ka Netflix dina bulan Agustus 2021:



Budalan tanggal 1 Agustus

Berangkat 4 Agustus

Berangkat 7 Agustus

Berangkat 9 Agustus

  • El Cartel: Usum 1
  • El Cartel 2: Usum
  • Somnambulist

Berangkat 12 Agustus

  • Kaamanan henteu dijamin
  • Pikasieuneun Movie 5

Berangkat 14 Agustus

  • Klub Soang Indung: Usum 1-2

Berangkat 15 Agustus

  • Yerikho: Musim 1-2
  • Abdi resep pisan ka ditu

Berangkat 20 Agustus

  • Maéhan urang Irlandia
  • Standar Kalér: Konci pikeun Karajaan
  • Pangadegna

Berangkat 22 Agustus

Berangkat 26 Agustus

Berangkat 27 Agustus

Berangkat 29 Agustus

Berangkat 30 Agustus

  • Kasino Royale
  • Acara Eichmann
  • Kaluaran lengkep
  • Kuantum Consolation
  • Aneh tibatan fiksi

Éta sadayana datang sareng jalan di Netflix dina bulan Agustus 2021. Sakumaha biasa, urang bakal balik unggal Minggu kalayan daptar mingguan sadaya kadatangan sareng angkat.

Poéna pangalusna poé ieu Flash sale: AirPods Pro wangsul harga panghandapna Amazon di 2021 ti saprak Perdana Hari! Daptar harga:249,00 $ harga:189,99 $ Anjeun salamet:$ 59,01 (24%) Beuli ayeuna Sayogi di Amazon, BGR tiasa nampi komisi Sayogi dina Amazon BGR tiasa nampi komisi

Tulisan ieu mimiti muncul (dina basa Inggris) dina https://bgr.com/entertainment/new-on-netflix-in-august-2021-everything- Coming-and-going/

Ninggalkeun comment hiji