MP Nourane Foster ngiringan paséa spektakuler sareng pulisi

0 26

Dina pidéo anu dipasang ku Focus Media Africa, urang tiasa ningali timbalan Partai Kamerun pikeun Rekonsiliasi Nasional (Pcrn) dina paséa lengkep sareng unsur-unsur pulisi.


Tangkepan layar pamandangan (c) Sadaya hak ditangtayungan

Numutkeun kana pidéo anu ditingali ku staf éditorial tina Lebledparle.com, kami henteu terang persis alesan pikeun paséa lisan anu ampir réngsé ku fisik di Bafoussam, daérah kulon tanggal 20 Juli. 

Wakilna Nourane Foster dieureunkeun ku unsur-unsur pulisi, teras nuturkeun pacéngkadan nalika anjeunna dina kendaraanna: "Madu waspada eh", ngancam pulisi.

Kecap anu ngairitasi pasangan pésta Cabral Libii : "VNaha anjeun henteu hormat ka kuring? Anjeun hoyong kuring nyauran salaki kuring ? Anjeunna naros. Dina amarah, unsur kakuatan Orde ngawaler: "anelepon! Naon waé ! Wakil bal kuring "

Kaluar tina kendaraanna, politikus éta kajebak ku kajadian: " Moal mungkin, anjeun nunjukkeun ramo ka saha, ka timbalan ...? », Anjeunna naroskeun ka vis-à-vis na.

 Ku waktos étaHon. Nourane Foster nyoba nyokot teleponna, sigana keur nelepon telepon, manehna kadorong sakali ku pulisi ambek. Sora kaluar tina riungan anu matak: " Babaturan kuring mangrupikeun wakil, awas…. "

Lebledparle.com nawiskeun anjeun pidéo pidéo anu disiarkeun dina 20 Juli 2021, dinten perayaan Pésta Tabaski di komunitas Muslim.



 

Newsletter:
Parantos langkung ti 7000 kadaptar!

Nampi unggal dinten ku email,
wartos Éta Bled Nyarios moal kantun!

Tulisan ieu mimiti muncul dina https://www.lebledparle.com/fr/bled/1121834-video-la-deputee-pcrn-nourane-foster-se-livre-a-une-altercation-avec-la-police

Ninggalkeun comment hiji