Foot OM - Friendly: OM sareng Braga silih nétralkeun - FOOT 01

0 21

Kaulinan marahmay

Estadio Municipal de Braga

Braga sareng OM: 1 dugi ka 1

Tujuan: Ruiz (19) pikeun Braga; Payet (52) pikeun Olympique de Marseille

Barisan OM dina kick-off

Mandanda, Kamara, Balerdi, Alvaro, Amavi, Gerson, Gueye, Under, Payet, Henrique, Benedetto

 

Tulisan ieu mimiti muncul dina https://www.foot01.com/equipe/marseille/l-om-et-braga-se-neutralisent-382881

Ninggalkeun comment hiji