CFAO sareng ALD Automotive kapaksa berinovasi di pasar Afrika - Jeune Afrique

0 27

Salaku hasil tina pandemi sareng épolusi kagunaan, perusahaan parantos ngirangan pameseran kendaraanna tapi langkung milih jasa anyar.


Ngaluncatan henteu kaendahan. Diantara séktor anu paling kapangaruhan ku akibat tina pandemi Covid-19 di buana, inohong distribusi otomotif kasohor.

Teu kaasup Afrika Kidul, Mesir sareng Maroko, pasar Afrika bakal turun deui sakitar 48% dina taun 2020, kalayan ngan ukur 124 pendaptaran énggal, numutkeun Organisasi Internasional Pabrikan Mobil (OICA).

Kalayan perusahaan beurat pisan dikendetkeun ku larangan kaséhatan, pasar bisnis ka bisnis tilelep Salaku tambahan, pamaréntah janten teu sopan sareng parantos nyangsang pembaruan armada administrasi na. Ieu dibuktikeun ku kaputusan aparat publik di Sénégal, Côte d'Ivoire, Ghana sareng Gabon.

Nyéwa booming

Upami, di akhir bulan Mei, di seueur nagara, kebangkitanana teratur (+ 40% di Afrika Kidul, + 12% di Maroko ...), distributor masih sangsara.

"Di Afrika Kulon, ruas kandaraan anu dijual ka perusahaan dipangaruhan pisan ku turunna seukeut ieu pasar taun ka tukang sareng dugi ka mimiti 2021, sabab sacara tradisional konsentrasi sakitar tilu perempat penjualan kendaraan. Anyar", koméntar Marc Hirschfeld, Ngatur Diréktur CFAO Motors, anu ngadistribusikaeun Toyota - salah sahiji mérek bintang di buana - ogé Suzuki, Mitsubishi sareng Peugeot di sababaraha puluh nagara.

Kami terang sateuacan krisis kamekaran 7% dugi ka 8% dina LLD. Kami ngalakukeun upaya pikeun milarian tingkat ieu

Tulisan ieu mimiti muncul dina https://www.jeuneafrique.com/1190069/economie/automobiles-cfao-et-ald-automotive-contraints-dinnover-sur-les-marches-africains/

Ninggalkeun comment hiji