British Columbia nyatakeun kaayaan darurat kusabab kebakaran liar - New York Times

0 23

British Columbia nyatakeun kaayaan darurat nuturkeun kahuruan leuweung

Tulisan ieu mimiti muncul dina https://www.nytimes.com/video/world/canada/100000007877557/british-columbia-wildfires-state-of-emergency.html

Ninggalkeun comment hiji