dj LEO tackle Kerozen dj and Debordo Leekunfa - Video

0 32



DJ #Leo ngabales #kerosen dj via postingan, dina halaman facebookna ku nyatakeun
 »Kerozen nyarios tibatan debordo, langkung berbakat tibatan anjeun, sabab anjeun terang naon anu anjeun patut, sanaos kasuksésan anjeun ... Tapi tong digeneralisasi, sabab kuring henteu ningali, bakat super #Debordo, anjeunna ngan ukur nyanyi, tapi teu aya deui . "

🟨 Daptar ku KLIK DIDIEU
https://www.youtube.com/channel/UCKT2PGxOXUEEwQstoK2uMYA?sub_confirmation=1

Sareng dina platform kami
Telegram kanggo diwartosan ku berita éta - https://t.me/minutedabidjan
Facebook - https://www.facebook.com/laminuteabidjan/
youtube - https://www.youtube.com/channel/UCKT2PGxOXUEEwQstoK2uMYA?sub_confirmation=1

#abidjan #minutesAbidjan

Ninggalkeun comment hiji