Harry ngingetkeun ngalawan 'aturan skor' dina buku - kulawarga anu 'normal' bakal ngirangan seuneu

0 32

Pangeran Harry 'maénkeun kaulinan sareng kulawarga karajaan', saur Jobson

Adipati Sussex sakali deui ngacak-acak bulu karajaan nalika anjeunna nembé ngumumkeun yén anjeunna bakal medarkeun mémoir na. Dina hiji pernyataan anu dirilis dina Senén, anjeunna ngajanjikeun ka pamiarsa yén "akun langsung ngeunaan kahirupan kuring anu akurat sareng leres-leres leres." Warta buku éta bakal micu "tsunami sieun" di bunderan karajaan, nalika anggota kulawarga nyiapkeun wahyu anu berpotensi ngarusak.

Harry sareng Meghan parantos saring hubungan sareng kabinet sareng sababaraha klaim na dina wawancara sareng Oprah Winfrey.

Salaku tambahan, Harry ngritik kaahlian parenting Pangeran Charles nalika muncul dina podcast Dax Shepard's Armchair Expert.

Sanaos sadaya serangan sareng kritik diarahkeun ka lembaga karajaan, Ratu negeskeun yén Harry sareng Meghan tetep "anggota kulawarga anu dipikacinta".

Pangeran Harry (Gambar: Getty)

The Duke na Duchess of Sussex

The Duke na Duchess of Sussex (Gambar: Getty)

Nanging, Russell Myers negeskeun yén Harry résiko ngaluarkeun diri ti kulawargana pikeun saé upami anjeunna ngudag kampanye "ngabéréskeun rekening".

Kolumnis Daily Mirror nyerat: "Ngalereskeun skor sareng serangan pribadi anjeunna sareng Meghan parantos ditanggung jawab dina sababaraha bulan terakhir bakal cekap pikeun kulawarga 'normal' pikeun ngeureunkeun kontak.

"Lumayan dipercaya, sok aya napsu ngajaga Harry sareng Meghan caket.

Maca deui: Royal Family LIVE: memoir Harry bakal fokus dina 'tragedi dahsyat'

Pangeran Harry sareng William

Pangeran Harry sareng William (Gambar: Getty)

"Ratu kalayan marahmay nyarios yén aranjeunna 'bakal tetep janten anggota kulawarga anu dipikacinta,' tapi saurang anu heran kumaha langkung seueur anu tiasa di jalmi sanés pager.

"Waktos bakal terang upami kaputusan Harry bakal ditampi."

"Anjeun salah paham sareng anjeunna panginten moal ditampi deui. "

Ulah sono

Meghan ngarencanakeun proyék Netflix TAUN sateuacan Megxit [Nyingkab]
Dalapan tina 10 urang Inggris 'henteu resep' kana buku Pangeran Harry - poll [Wawasan]
Hanjelu Harry urang ku Charles kakeunaan [Sorotan]

Pangeran Harry

Pangeran Harry (Gambar: Getty)

Adipati Sussex parantos ngungkabkeun yén anjeunna bakal nyerat buku "sanés salaku pangeran kuring lahir tapi salaku lalaki kuring parantos janten," dina pernyataan Senén.

"Kuring parantos nganggo seueur topi mangtaun-taun, sacara harfiah sareng kiasan, sareng kuring ngarepkeun ku nyaritakeun carita kuring - pasang surut, kasalahan, pelajaran anu dipelajari - kuring tiasa ngabantosan yén teu aya masalah ti mana urang asalna, urang ngagaduhan langkung umum tibatan anu urang pikir, "saurna.

Harry nambihan: "Kami pisan bersyukur ngagaduhan kasempetan pikeun ngabagi naon anu kuring pelajari dina kahirupan kuring dugi ka ayeuna sareng ngarep-ngarep jalma maca rekening langsung dina kahirupan kuring anu leres sareng leres-leres leres. "

Tulisan ieu mimiti muncul (dina basa Inggris) dina https://www.express.co.uk/news/royal/1465960/prince-harry-warned-against-score-settling-in-new-book-royal-family -latest -baru-gaduh

Ninggalkeun comment hiji