India: BJP: Naha milih 16 Agustus, dinten aksi langsung Liga Muslim? | India News

0 27

DELHI BARU: Nanggapi Kapala TMC sareng Benggala Kulon CM Mamata Banerjeepengumuman dinten Rebo yén 16 Agustus bakal dirayakeun salaku "Khela Diwas", BJP mempertanyakan seleksi dinten éta, disaruakeun sareng Liga MuslimDay of Direct Action, anu dimimitian dinten éta di 1946; sareng "Great Kills of Kalkuta".
"Mamata Banerjee anu pikaresepeun nyarios dina 16 Agustus salaku 'Khela Hobe Diwas'. Mangrupikeun dinten anu Liga Muslim ngaluncurkeun Dinten Aksi Langsung sareng ngamimitian pembantaian hébat di Kalkuta di 1946. Dina Benggala Kulon dinten ayeuna, "Khela Hobe" parantos janten simbol serangan teroris gelombang ngalawan lawan ", Rajya Sabha timbalan Swapan Dasgupta tweeted.
Kapala departemen IT BJP Amit Malviya nyerang Banerjee kusabab nyebat BJP "virus".
"Éta nunjukkeun prioritas Mamata Banerjee. Anjeunna kirang resep kana gelut ngalawan Covid. Bengal terus merangan pandemi éta, kalayan infrastruktur kaséhatan anu runtuh sareng penipuan vaksin, "saur Malviya.
Anjeunna nyapu Banerjee ngeunaan rencana na pikeun ngiringan pamimpin oposisi di Kolkata dina raraga anti-BJP. "Anjeunna bébas ngalakukeunana, kecuali anu henteu kapilih CM kedah sadar yén sadaya pamimpin sanés TMC anu diulem ka Cirebon parantos kaluar ti rohangan, bahkan sateuacan anjeunna nyarios, "saur Malviya.
Banerjee nyarios ka para pendukungna ampir dinten Rebo, anu disiarkeun langsung sareng pamimpin oposisi diulem pikeun nonton anjeunna di Klub Konstitusi di Cirebon.

Tulisan ieu mimiti muncul (dina basa Inggris) dina https://timesofindia.indiatimes.com/india/bjp-why-pick-aug-16-muslim-leagues-direct-action-day/articleshow/84625315.cms

Ninggalkeun comment hiji