Kapala perwira hukum Spotify nembé nerbitkeun op-ed paling jahat ngalawan Apple

0 24

Salaku-profil tinggi Epik Kaulinan v Apple pangadilan lebet minggu katilu na dinten Senén - kalayan éksékutip konci Apple ayeuna nuju ditetepkeun, sapertos mantan kapala pamasaran Apple Phil Schiller - kapala perwira hukum anu antagonis Apple anu misah pisan mutuskeun yén ieu bakal waktos anu sampurna pikeun nyebarkeun skrip ngalawan tukang nyieun iPhone. Potongan éta bentukna Op-Ed di The Wall Street Journal, janten langkung spésifik, sareng éta ngarobih sababaraha biaya anu sami anu aya hubunganana sareng persaingan sareng perilaku monopolistik anu ogé nuju didamel dina sidang Epic Games di pengadilan féderal di California.

Ciduh, dina masalah anu misah ieu, antara Apple vs Spotify, sareng panulis tina WSJ mairan nyaéta Kapala Hukum Officer Spotify Horacio Gutierrez. Cekap kanggo nyarios, sanaos, yén saha waé anu ngiringan karirna anu kalebet tugas di Microsoft sateuacan lebet ka Spotify, komentarna anu anyar diterbitkeun na yén Apple mangrupikeun "pembuli anu kejam anu ngagunakeun dominasi na pikeun pesaing anu pikaresepeun" sigana bakal disada, sumur, geulis euyeub tempo sumberna.

Deal Top Poé Ieu Kaméra gélo anu ngamungkinkeun smartphone anjeun ningali dimana waé aya dina $ 29 - harga panghandapna Amazon kantos! Daptar Harga:$36.99 harga:$28.85 Anjeun salamet:$ 8.14 (22%) Mésér ayeuna Sayogi ti Amazon, BGR tiasa nampi komisi Sayogi ti Amazon BGR tiasa nampi komisi

Anjeun tiasa maca koméntar lengkepna, judulna "Cacing Monopolis di Apple, "Ieuh. Tapi janten tipayun, hiji-hijina anu wormy, busuk ngeunaan Op-Ed ieu mangrupikeun rasa keuheul anu nyebarkeun seueur teuing perusahaan, kalebet Spotify, pas aranjeunna sadar yén aturan Apple nguntungkeun, ngantosan éta, Apple, tibatan nawiskeun amal ka usaha anu nguntungkeun tina ékosistem Apple.

Sateuacan urang asup kana hal ieu, hayu atuh kuring ngan saukur nyarios ti mimiti sanaos éta moal janten masalah pikeun seueur teuing jalmi - ieu sanés ditulis ku apologist Apple. Kuring ngagaduhan masalah sareng langkung ti salah sahiji jasa perusahaan sareng teu ngagaduhan masalah kalayan senang nganggo tawaran saingan salaku alternatip. Abdi henteu didieu pikeun muji sagala anu dilakukeun ku Apple, sareng aplikasi Podcast na mangrupikeun conto anu saé. Abdi sanés konsumén podcast pangageungna sadunya, sabab saéstuna ngan ukur hiji acara anu kuring satia pikeun, tapi tapi, kuring mendakan pangalaman pangguna anu ditawarkeun aplikasi Stitcher janten langkung saé dibanding tawaran Apple. Éta sanés masalah ageung. Anjeun milih anu pangsaéna kanggo anjeun, sareng anjeun ngaléngkah.

Hayu urang balik deui ayeuna ka Koméntar Gutierrez ngalawan Apple, anu sakumaha kami nyatet lumayan waktuna sabab éta ngagabungkeun sababaraha masalah anu sami anu keur litigated dina aksi pengadilan Epic Games. Hiji, anjeunna negeskeun deui daging sapi anu panjang tina Spotify ngalawan Apple, nyaéta yén Apple nyandak pangsa 30% tina pamundut aplikasi ogé pendapatan langganan. Kadua, "Ketentuan antisteering Apple, aya dina aturan anu ditetepkeun pikeun pangembang aplikasi, perusahaan palang tina nyayogikeun nasabah jalur langsung kana langganan anu mayar sareng tina komunikasi sareng konsumén ngeunaan cara ngaksés tawaran atanapi promosi.

"Apple henteu nempatkeun wates ieu dina Apple Music, jasa na anu bersaing sareng Spotify. Janten upami palanggan aya dina aplikasi Spotify iPhone gratis, anjeunna moal tiasa ngalanggan Spotify Premium tanpa mayar Apple ku royalti, sareng Spotify henteu tiasa ngawartosanna pikeun angkat ka desktopna kanggo tawaran anu langkung saé dina langganan. "

Oke, lirén. Nalika kuring ningali éta, sareng kuring pikir seueur jalma ngartos ieu dina tingkat usus sanajan aranjeunna henteu sadar - pas anjeun ngalangkungan kebon pinding batur sareng sapuk pikeun ilubiung dina éta, anjeun parantos ngaleungitkeun hak anjeun pikeun ngawadul monopolistik, perlakuan anti kalapa. Ku milih pikeun ilubiung dina kebon dipager, anjeun sacara harfiah nembé ngabuktikeun henteuna monopoli, atanapi anti persaingan! Ieu conto. Anggap anjeun mutuskeun badé ngadatangan kuring di dieu di Memphis, Tennesse, sareng anjeun badé nyokot tuang sateuacan didatangan urang. Anjeun dina tuah. Aya seueur réstoran anu saé di kota, sumebar di sapanjang panjangna, nawiskeun sagala jinis asakan sareng nyayogikeun ka unggal titik harga anu tiasa kapikir. Anjeun gaduh karunia pilihan. Pasti sanés kasus hiji réstoran atanapi hiji perusahaan réstoran anu monopoli pilihan masarakat di dieu.

Tapi upami anjeun mutuskeun éta, anjeun terang naon - anjeun langkung resep ngan ukur tuang di dieu di bumi, sareng kuring, ogé henteu kunanaon ogé. Tapi anjeun henteu ragu ogé bakal nyandak pilihan éta pikeun terang yén anjeun aya dina karunyaan naon waé anu kuring parantos bekel ayeuna dina rak kuring sareng dina kulkas kuring. Teu aya anu ngajantenkeun anjeun ngalangkungan sadaya pilihan di luar pikeun linggih di méja kuring pikeun tuang sareng kuring, janten tong sumping nangis ka kuring yén, aduh, aya cacing monopoli dina méja makan kuring, nyéépkeun agénsi anjeun sareng nyegah anjeun milih naon anu anjeun hoyong tuang.

Gutierrez, teu sieun, neraskeun koméntarna ku ngajantenkeun poin-poin tambahan ieu:

"Spotify henteu deui nyalira" dina levelkeun kritik sapertos ieu ngalawan Apple, saur anjeunna. Tapi anu paduli aya sabaraha kritik Apple? Kumaha éta malah relevan? Riungan anu kabeneran ngabagi pendapat anu sami ngeunaan hiji hal sanés badan pangadilan sareng henteu aya hubunganana sareng bebeneran hiji hal. Upami éta leres, kuring kedah ngaku yén Justin Bieber mangrupikeun seniman anu luar biasa, kumargi kitu, seueur pisan anu mésér musik na. Aranjeunna kedah terang anu kuring henteu terang!

Ogé, ti Gutierrez: "Kamampuh Apple pikeun anéh pesaing na teu pernah aya baheula." Leres kitu? Hayu urang tingali sababaraha nomer gancang.

  • Data anu pang anyarna nunjukkeun yén Spotify sahenteuna gaduh dua kali jumlah palanggan mayar tibatan Apple Music henteu.
  • Di Google I / O dina Senén, wakil presiden Google manajemén produk Sameer Samat bangga nyatakeun yén ayeuna aya langkung ti 3 milyar alat Android aktip. Angka sabanding panganyarna pikeun iPhone anu kuring ningali nyaéta 1 milyar pikeun hénpon Apple.
  • Dimana dina dua kalimat sateuacanna anjeun tiasa mendakan buktina yén Apple, pamuter anu jauh langkung alit nalika ngeunaan aplikasi musik ogé pasar hénsét, "brutal" kana persaingan?

Sugan kuring nuju atos teuing ka Gutierrez sareng kedah masihan anjeunna sababaraha kauntungan tina ragu. Barina ogé, ieu urut eksekutif Microsoft anu pernah lungguh wartawan sareng maca anjeunna sajam padet ngeunaan kumaha "luar biasa" lisénsi patén éta. Aya waktos ogé, nalika Google nyatakeun yén Microsoft, saatos gagal dina daérah smartphone, mutuskeun pikeun mindahkeun taktik sareng merangan huntu sareng kuku pikeun pasien, dina kecap raksasa pencarian, "mikat kauntungan tina prestasi batur sareng ngahambat laju inovasi. "

Naha éta mangrupikeun penilaian anu akurat ngeunaan naon anu lumangsung di Microsoft waktos éta, Gutierrez aya di tengah strategi patén éta. Pasti vibe sapatu-on-the-anu sanés dina koméntarna ngalawan Apple, sanaos - tibatan bersaing dina lapangan maén tingkat, jalma-jalma ieu ngoyagkeun kami artos! Éta henteu adil!

Ieu sadayana tong ngémutan nanaon. Kuring ngagaduhan anggota rumah tangga anu ayeuna a Spotify premium palanggan. Henteu panginten sakedap panginten kanyataan yén langganan kedah dilakukeun ngalangkungan halaman wéb Spotify sareng henteu tiasa dilaksanakeun dina iPhone. Upami produk anjeun saé, jalma bakal ngalaksanakeun naon waé anu diperyogikeun pikeun mésér dina persaingan. Whining ngeunaan kahirupan teu adil nyaéta anu éléh lakukeun.

Deal Top Poé Ieu Kaméra gélo anu ngamungkinkeun smartphone anjeun ningali dimana waé aya dina $ 29 - harga panghandapna Amazon kantos! Daptar Harga:$36.99 harga:$28.85 Anjeun salamet:$ 8.14 (22%) Mésér ayeuna Sayogi ti Amazon, BGR tiasa nampi komisi Sayogi ti Amazon BGR tiasa nampi komisi

Tulisan ieu mimiti muncul (dina basa Inggris) dina https://bgr.com/business/apple-vs-spotify-wall-street-journal-op-ed-about-competition/

Ninggalkeun comment hiji