Pagawé séks protés di Paris - Pidéo

0 22



Sababaraha belasan palacuran sareng anggota asosiasi pencegahan nunjukkeun dinten Salasa, 6 Désémber caket Majelis Nasional di Paris ngalawan usul resolusi pikeun ngaleungitkeun palacuran, dina diskusi dina waktos anu sami di Majelis.

Ninggalkeun comment hiji