Pikeun mikat kabogohna, anjeunna nyéwa stadion sadayana pikeun tuangeun romantis.

0 27

Johanna Leia umur 40 taun ngagaduhan kejutan anu hadé ti kabogohna sababaraha dinten ka pengker.

Teu aya pedaran.

Éta ngeunaan penyanyi Kanada Drake anu nempatkeun piring dina piring anu ageung pikeun ngingetkeun jalma anu parantos ngabagi hirupna pikeun sababaraha waktos.

Lalaki éta parantos privatisasi sadaya stadion tina 56.000 korsi, Stadion Dodge di Los Angeles pikeun tuang romantis.

Baca ogé: Lola Iman: Pangaruh kageulisan ieu anu kaleungitan rambutna saatos pangalaman ngabodaskeun ...

Dipindahkeun, pituin ti Los Angeles henteu percanten sapertos tanda kaasih.

Kanggo catetan, panyéwaan rohangan panginten bakal mahal pisan pikeun seniman éta.

Anjeunna disangka nyumbangkeun sajumlah ageung artos ka Yayasan Los Angeles Dodger teras ngadamel kaos oblong anu namina kabogoh na.

Cinta geulis !!!

Carole G

Anjeun bakal resep

comments

comments

Tulisan ieu mimiti muncul dina https://www.abidjanshow.com/pour-epater-sa-petite-amie-il-loue-tout-un-stade-pour-un-diner-romantique/

Ninggalkeun comment hiji