Bélgia: Resto Nasional: langkung ti 20.000 euro dikumpulkeun pikeun korban banjir (video)

0 22

Resto Nasional: langkung ti 20.000 euro dikumpulkeun pikeun korban banjir (video)

Resto Nasional: langkung ti 20.000 euro dikumpulkeun pikeun korban banjir (video)

Catture layar RTBF.

Lanjeunna édisi ka-10 tina Resto Nasional lumangsung dinten Rebo ieu jam 18 dugi ka 22 wengi di Place du Jeu de ball di Brussel. Éta dijantenkeun tuang amal pikeun kapentingan jalma anu katarajang banjir parah anu ngancurkeun nagara minggu kamari. Harga anu dibayar ku para tamu pikeun linggih di salah sahiji tabel tina kerang sareng kentang goreng ieu, sakitar sakitar 20.000 euro, bakal disumbangkeun kanggo ngabantosan para korban.

Acara éta, tiasa diaksés ku reservasi salaku pancegahan kasihatan, parantos payu sateuacan dilaksanakeun. Sakitar 130 méja sumebar di alun-alun. 980 tempat parantos ditangtoskeun, kalebet 120 dina hiji euro kanggo jalma anu panghasilanana murah. Harga tepung normal 25 euro. Situs nasional Resto ngarujuk kana Palang Merah Belgian pikeun jalma anu hoyong masihan sumbangan pikeun ngabantosan korban.

"Dina jaringan sosial urang, sadayana siga anu satuju yén teu aya bal nasional kusabab dinten berkabung," koméntar Frank Anthierens, panitia Bal Nasional sareng réstoran Nasional. "Kiwari, jalma-jalma ngahargaan aturan sanitasi kalayan saé, tapi éta masih mangrupikeun momen reuni. Aya ambisi anu saé. Ieu mangrupikeun kahiji kalina acara sapertos ieu diayakeun ti saprak kurungan munggaran. Kuring yakin yén masarakat ngahargaan tiasa nyandak bagian dina festival populér ".

Les Mignonnettes, band kuningan sareng klub Brussel Mustache nyayogikeun hiburan disarengan paduan suara barudak "Nyanyi Molenbeek" sareng orkestra populér lagu-lagu Perancis "Rita et les Martins".

Tulisan ieu mimiti muncul dina http://www.lesoir.be/385247/article/2021-07-21/resto-national-plus-de-20000-euros-recoltes-pour-les-victimes-des-inondations

Ninggalkeun comment hiji