Resep: Inuman buatan imah anu leueur pikeun ngabersihkeun ati sareng ngabantosan ngirangan beurat - SANTE PLUS MAG

0 11

Organ ieu tanggung jawab ngalaksanakeun sababaraha fungsi dina awak urang, kaasup kamampuan urang pikeun nyucikeun getih, nyerna gajih, sareng ningkatkeun aktivitas metabolisme. Seringna, kagiatan ati dikompréskeun, salaku akibat tina pola tuang anu henteu saé sareng asupan racun, anu ngaganggu fungsina.

Maka pantes pikeun nyoko kana unsur detoksifikasi pikeun diét anu biasa urang, dina raraga ngaleungitkeun sadaya limbah anu ngarobih fungsi organ-organ utama.

Ieu mangrupikeun lima resep resep malem anu sipat ubar na detoksifikasi ati, ngiringan ngirangan beurat awak.

Program detoks biasana dilakukeun ku inuman anu dikonsumsi énjing-énjing, bahkan nalika anjeun nuju beuteung kosong. Nanging, inuman anu ditawarkeun didieu maksadna dikonsumsi sonten. Kedokteran Tionghoa Tradisional nyarankeun yén ati tiasa dianggo saé énjing-énjing. Kalayan masihan nutrisi ieu sateuacan sateuacan bobo, urang bakal mempermudah kaayaan anu diperyogikeun pikeun prosés pembersih anu lengkep sareng leres.

chamomile 3

Sumber: Dicasonline

Chamomile:

Teh Chamomile mangrupikeun salah sahiji inuman anu paling saé kanggo wengi. Éta saé pisan pikeun dicerna, menenangkan pisan, ningkatkeun kualitas bobo sareng ngabantosan ngabersihan ati. Chamomile ogé ngagaduhan agén anti radang, idéal pikeun nenangkeun otot sareng jaringan anu radang. Inumanana unggal wengi sahenteuna dua minggu.

jeruk nipis 1 4

Sumber: Greensmoothiegourmet

Lémon:

Kami parantos nguping seueur perkawis manpaat cai minum panas ku jeruk nipis dina énjing, tapi mangrupikeun inuman anu ogé saé saé nyandakna sonten, sateuacan bobo. Lemon mangrupikeun bahan anu ngagaduhan sipat diuretik sareng depuratif anu ngabantosan pisan fungsi hépatik ati. Panas 250 ml cai sareng tambahkeun jus hiji jeruk nipis. Candak deui satengah jam sateuacan bobo sahenteuna tilu minggu.

jahe jeruk nipis

Sumber: Eatdrinklivewell

Lemon sareng Jahé:

Inuman anu sanés pikeun ati nyaéta jahe-jeruk nipis. Duanana kadaharan ieu ngandung vitamin C sareng antioksidan sanés anu nguatkeun sistim imun. Jahé mangrupikeun anti radang alami anu ngabantosan ngaleungitkeun selulit. Éta ogé thermogen anu kuat, anu ningkatkeun kamampuan urang ngesang sareng miceun runtah sareng racun. Bawa 250 ml cai kana kulub, ku irisan jahé sareng jus satengah lemon. Antosan 10 dugi 15 menit sateuacan nginumna teras dikonsumsi sahenteuna tilu kali saminggu.

Téh rasa rasa

Sumber: Squarespace

Mnt:

Téh mint cocog pikeun magrib sabab ngagaduhan sipat anu mempermudah pencernaan. Menthol ngabantosan ningkatkeun kamampuan awak pikeun miceunan limbah anu aya dina ati sareng titik. Pikeun 250ml cai, anggo dua séndok sareng daun mint, bijil kana dua menit. Luluskeun téh nganggo colander supados henteu pikaresepeun nginum téh nganggo daun alit, sareng dikonsumsi salami tilu minggu, satengah jam sateuacan bobo.

Cairan maénkeun peran konci dina prosés detoksifikasi awak. Kusabab kitu, salah sahiji inuman anu disebatkeun dina tulisan ieu tiasa janten bantosan pisan dina panyucian anjeun.

Tulisan ieu mimiti muncul dina https://www.santeplusmag.com/recette-delicieuses-boissons-faites-maison-pour-nettoyer-le-foie-et-aider-a-la-perte-de-poids/

Ninggalkeun comment hiji