Will Smith aya di Dubai & munggaran nyobian kolam renang anu paling jero di dunya | Kalayan Hiji Kota | 200 suku handapeun cai | - Pidéo

0 26



#willsmith #isinDubai #dubai #trending

Anjeun panginten kolam renang tatangga anjeun kalayan kolam renang mewah éta mewah? Luncat kana Deep Dive Dubai, fasilitas diving jero rohangan anu anyar anu jerona 60 méter (197 kaki) sareng dieusian cai saloba genep kolam renang ukuran Olimpiade.

Kolam renang terjun - dingaranan kolam renang paling jero pikeun teuleum ku Guinness World Records - dibuka pikeun umum dina 29 Juli "Kolam renang" henteu leres-leres ngalakukeun kaadilan di tempat liar ieu. Pikirkeun éta salaku dunya jero cai masif anu pinuh ku atraksi subaquatic.

Kapala diantara ieu mangrupikeun daérah anu didamel siga kota anu tenggelam, kumplit sareng wangunan buruk, témbok corétan-corétan, kamar anu lengkep sareng mobil anu tilelep. 14 juta liter cai tawar sapanjang kolam renang raksasa tetep dina 30 derajat Celcius (86 derajat Fahrenheit) anu raoseun - henteu diperyogikeun wetsuits.

"Tapi kuring henteu kantos teuleum sateuacanna," anjeun ngagorowok bari teror. Jarrod Jablonski, diréktur Deep Dive Dubai, nyatakeun yén fasilitasna diperhatoskeun kanggo sadayana, sareng instruktur scuba sareng freediving di tangan pikeun ngabimbing pemula sareng seueur kagiatan dina cai anu langkung dangkal pikeun anu henteu hoyong lebet jero. "Kolam renangna dilengkepan 56 kaméra pikeun mastikeun kasalametan para penyelam," saur situs.

Tiasa ogé pikeun lalajo kagiatan éta tina taneuh garing ngalangkungan jandéla ageung atanapi monitor anu aya di sapanjang fasilitas.

"Kami leres-leres nyetél pikeun nanganan jalma anu henteu ngagaduhan pangalaman dugi ka ahli," saur Jablonski dina laporan pidéo ti Khaleej Times.

Deep Dive Dubai perenahna sakitar 15 menit ti kota Dubai sareng 25 menit ti Bandara Internasional Dubai. Dubai, tangtosna, mangrupikeun tempat wisata anu sanés langkung ageung tibatan kahirupan, kalebet Burj Khalifa, gedong jangkung di dunya jangkungna 828 méter (2,717 kaki).

kolam renang paling jero, bunderan pepelakan jero cai, jero cai, liang hideung jero cai, kota jero taneuh beijing urang, misteri jero cai, ombak jero cai, 5 mendakan jero cai, penemuan di jero cai, stasiun metro anu paling jero, curug jero cai, liang buatan buatan jero, kamar hotél anu paling jero, torowongan jalan paling jero , laboratorium pangjerona, naon anu disumputkeun handapeun, aci alami anu paling jero, liang anu paling jero, titik jero laut anu paling jero, disumputkeun, liang anu paling jero di bumi, jero 12 kaki
kolam renang anu paling jero di dunya kalayan 'kota anu tenggelam' dibuka di dubai, kolam renang anu paling jero, kolam renang anu paling jero di dunya, kolam renang anu paling jero di dunya kalayan [kota anu sunken] dibuka di dubai, kolam renang anu paling jero di dunya, kolam renang anu paling jero di dunya, kolam renang anu paling jero di dubai, kolam renang dubai , kolam renang paling jero, kolam renang anu paling jero di dunya dibuka di dubai, kolam renang anu paling jero di dunya, dubai beuleum jero, dubai muka kolam renang anu paling jero di dunya - dubai beuleum jero, kolam renang anu paling jero di dunya, kolam renang anu paling jero di dunya, kolam renang anu paling jero di dunya anu paling jero di dunya anu aya sareng 'sunken city' dibuka di dubai, kolam renang paling jero di dunya, kolam renang anu paling jero, kolam renang anu paling jero di dunya, kolam renang anu paling jero di dunya dibuka di dubai, jero cai, kolam renang anu paling jero, kolam renang anu paling jero di dunya, kolam renang anu paling jero di dunya, kolam renang anu paling jero di dunya, dunia kolam renang paling jero pikeun teuleum, tur suite jero cai, atlantis kamar jero cai korma, wisata kamar di jero cai, kolam renang jero cai, catetan dunya guinness, kolam renang terjun anu paling jero bakal Smith, bakal Smith di dubai, dubai, smith, bakal smith youtube, youtube will smith, bakal nyabak h skydiving in dubai, will smith vlogs, vlogs will smith, will smith channel, youtube smith, channel will smith, smith youtube, smiths, will smith youtube channel, willow smith, will smith in dubai 2017, will smith in dubai 2021, jada pinkett smith, will smith skiing in dubai, jaden smith, will smith film shooting in dubai, will smith and tyrese gibson in dubai

Ninggalkeun comment hiji