Suku OL - OL: VAR kungsi grudge ngalawan anjeunna, Traoré ngawaler - Olympique Lyonnais - kaki 01

Poto Ikon Olahraga

Bertrand Traore cicing kontras malem nalika draw pikeun Olympique Lyonnais ngalawan Reims (1-1). Dina sagala karasa alus ngalir Gones, anu Burkina Faso internasional munggaran didahar dina bit nu kusabab wasit na VAR nu. Di satengah mimitina tina pamuter 23 sataun bakal memang geus dibuka nyetak, tapi Mr. Millot mutuskeun mun ingkar gawang na pikeun offside debatable, sakumaha VAR geus dikonfirmasi putusan ti asisten wasit (14e).

Traore lajeng bisa mibanda meunangkeun pinalti pikeun Abdelhamid budi badag di wewengkon Champagne, tapi wasit vidéo boga, waktu ieu, judged lepat involuntary (53e). Sarta pamustunganana, urut Chelsea ieu diganjar pikeun usahana ku nyetak tujuan equalizing (70e). A realisasi nu réngsé cocok Na, saprak Bruno Genesio dileupaskeun eta di stride (71e). Jumaah ieu, Traore geus kituna dijieun numpak roller coaster.

Artikel ieu mimiti mecenghul di Football 01