Suku PSG - PSG: The Darling of Tuchel courted, nya éta kejutan tina jandela mindahkeun - kaki 01

Poto Ikon Olahraga

Ieu pasti nu rookie taun paling saperti teu mirip panganyarna dina PSG: haratis sanggeus nurunkeun klub na di Inggris D2 Eric Choupo-Moting éta hiji rebound luar biasa di Signing Paris Saint-Germain. Hiji kahayang ku Thomas Tuchel di jalma pikeun pamuter anjeunna ngalaman dipikawanoh antukna di Mainz. Mun teu salah ekspektasi miracles tur tingal na Kamerun bersaing Neymar Cavani atanapi Mbappé, anu lawan masih rendered sababaraha layanan dina patandingan di bagian mimiti musim, sanajan waktu maén na tetep meager. Hiji situasi anu inspires Besiktas, nu diatur pikeun ad recruiting Perancis Football.

Klub Turki pasti bisa ngajukeun kaulinan waktu hiji leuwih gede, tapi tetep eces naha Choupo-Moting nyaeta museurkeun pamanggih sagalana balik sakumaha anjeunna geus ditandatanganan pikeun dua taun di PSG, kalawan hiji taun katilu pilihan . Kawentar di kamar locker, anu Indomitable Singa ieu samemehna teu dianggap pamuter awal pikeun bulan Januari, iwal diobral bakal ngidinan pikeun masihan saeutik leuwih kabebasan klub ibukota ka recruit di midfield ...

Artikel ieu mimiti mecenghul di Football 01