JK Rowling mangrupakeun panipuan total - video



Hayu urang nempo Harry Potter jeung JK Rowling tur tingal lamun bener nyaeta "ngahudangkeun" nu dulur sigana pikir.

Ngalanggan channel abdi rutin pikeun video anyar!

Connect with kuring:

buku kuring: Forging nu Beusi Mind - https://amzn.to/2uxRvCs
Facebook: http://www.facebook.com/americanaprime1776
Twitter: http://www.twitter.com/americana_prime
Email: americanaprime@gmail.com

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=CPn6LCLYR9w