Kamerun: Rumah Sakit Daerah Ngaoundere nutup minggu nya ku kaunggulan

saminggu dimimitian dina tanggal 26 2018 réngsé ieu Januari 03 2018. Upacara chaired ku gubernur wewengkon diwenangkeun ganjaran pagawe pangalusna tina fasilitas kaséhatan.

Dina lingkungan pilarian tina efisiensi sarta kualitas layanan nawarkeun penderita minggu ti kaunggulan dina sumanget pangadeg na nyaéta waktu keur ganjaran staf.

Pikeun saminggu, staf rumah sakit alternated antara hiburan ngaliwatan raga, anu presentasi hadiah pikeun barudak dirawat jsb

Dina ahir kagiatan ieu, pamangku kapentingan anu wareg sahiji karya dilakukeun ku unggal link di ranté nu. '' The staf rumah sakit geus wanti ulah hadé jeung nguatkeun jasa. Abdi hoyong ladenan régional séjén butuh conto ti rumah sakit régional ''Ngajalankeun Kildadi Taguiéké Boukar jasa desentralisasi séjén nagara di wewengkon.

Keur Asy'ari dina saminggu, sagalana indit dina kaayaan katuhu jeung gambar sakabéh anu nyugemakeun. ''Hasilna nu nyugemakeun. Kami geus ngahontal tingkat nu kami geus pernah ngahontal. Kami reassured ''Nyebutkeun Dr. Mohamadou Hassimi, diréktur RS régional di Ngaoundere.

samping Service ditawarkeun salila saminggu ieu kaunggulan, anu mintonkeun tabel 300 jalma consulted 175 jalma bébas anu diayak pikeun kanker payudara sarta 3 cervical nu disangka kasus kanker cervical éta dikirim ka puseur Pasteur keur konfirmasi.

tara Jean BESANE MANGAM di Ngaoundere | Actucameroun.com

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://actucameroun.com/2019/01/06/cameroun-lhopital-regional-de-ngaoundere-cloture-sa-semaine-de-lexcellence/