MoviePass tuh jadi loba omong kosong di 2018 ampir 60% tina pamaké geus dibolaykeun iklanna - BGR

Dina 2018, MoviePass kasusna geus naraka. Ladenan pilem ticketing bled ton palanggan, deployed hiji Asép Sunandar Sunarya ti pangaluyuan ngabingungkeun sarta ukuran darurat finansial dilaksanakeun dina jangjang jeung offset kaributan di. jasa ogé geus Nyanghareupan pencét sinyalna yen nempatkeun masyarakat di handapeun panjagaan tetep, jeung Jaksa Jenderal New York malah geus dibuka hiji panalungtikan panipuan kana parusahaan induk tina jasa, keur ukuran alus.

Taya kejutan pikeun neuleuman éta ampir 60% tina pamaké MoviePass geus dibolaykeun lalanggan maranéhna 2018.

Ieu numutkeun analisis anyar tina aplikasi finansial motong, nu nalungtik pamaké 400 juta transaksi 2018. data na nunjukkeun, diantara lain perkara, éta paling cancellations diayakeun dina usum panas. Husus, dina Juni jeung Juli, nalika pengumuman tina warta goréng MoviePass seemed janten di puncak na. Ieu ngeunaan waktu nalika urang diajar yén AMC kungsi dibuka sorangan competing rencana langganan MoviePass na tétéla kungsi exhausted anggaran na samentara sarta pamaké euweuh diwenangkeun mésér tikét pikeun studio blockbusters pangbadagna via aplikasina.

anjeun bakal ngelingan salaku jenis Netflix pikeun pencinta pilem. Mayar fee datar, sarta anjeun bakal nempo jumlah pilem di téater a.

Ieu kabeh dimimitian kalawan ambisi sapertos hébat. CEO MoviePass Mitch Lowe, urut kapala Netflix na Redbox, meureun tadi aset sangkan eta kasuksésan hiji. Lowe ngawartoskeun BGR aya heubeul dua taun, hiji produk tina tipe ieu téh pilihan alus lantaran rébuan téh dina verge tina lalanggan narima - "na, ku jalan, 75% tina palanggan kami téh millennia. "

Gunana pikeun ngomong, sagala teu dianggo sakumaha ogé saprak.

Ieu gé ningali lamun situasi bakal ngaganti taun ieu. Dina ahir 2018, MoviePass ngumumkeun struktur bedah tilu-nagara golongan anyar pikeun ngaganti rencana kiwari. Rencana kiwari dibasajankeun $ 9,95 per bulan keur low-tungtung ka $ 24,95 luhur. Mangpaat anu astounding, kaasup proposing pamilih puteran tina pilem downstairs, sarta sagalana yén kajadian dina gedung kirang pilem 3D na IMAX. ngawengku pilem 3D na IMAX kalawan rencana ieu.

sumber gambar: Cummings / AP Fungsi / Rex / Shutterstock

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR