Rift Royal: Meghan Markle jeung Kate aub dina 039 & #; Kakuatan-maénkeun & # 039;

The Duchess of Sussex na Duchess Cambridge anu nyanghareup rumor narekahan saprak méméh Natal sanggeus wahyu tina Meghan Pangeran Harry ninggalkeun Kensington Istana nepi ka Windsor. Ieu ogé ngaku yén tadi lawon nalika dipasang kana pakéan pangiring Putri Charlotte di pendekatan tina pernikahan karajaan. Kensington Istana geus nampik mairan iwal mun disebutkeun yen hiji perdebatan dina pengobatan staf Kate "pernah kajantenan."

Kate Middleton Meghan markle seuneu Rift di warta karajaan

Meghan Markle jeung Kate téh "kawas kapur tulis sarta kéju," nyebutkeun hiji ahli (Gambar: Getty)

"Urang boga hiji ambisius ngalawan aktris Amérika, langsung jeung gawang berorientasi

Bedana ieu geus ngalarti a "kakuatan muter" antara dua duchesses, ahli dina ditambahkeun.

Manehna ditambahkeun: "Meghan meureun karasaeun rada rawan salaku pendatang ka parusahaan lila-ngadegkeun. .

Kate Middleton Meghan markle Rift informasi karajaan mumusuhan

Meghan bisa ngarasakeun "rentan" salaku pendatang ka kulawarga karajaan (Gambar: Getty)

"Biasana sok diluyukeun kana kahirupan karajaan jeung ekspektasi pakait jeung hal - hal anu wangenan kabébasan jeung kamerdekaan, budaya anyar, cara anyar tina kahirupan tur anggota kulawarga anyar.

"Najan kitu, Kate mangrupakeun anggota geulis diadegkeun ti kulawarga karajaan, jadi teu heran urang witnessing kaulinan kakuatan antara dua awéwé. "

sababaraha karajaan maranéhanana, Pangeran Harry jeung Pangeran William, ogé maénkeun peran penting dina tegangan antara stepsisters, dipedar Ibu Stewart Mackintosh.

Harry jeung William teu mantuan Maklum di mertahankeun istri maranéhanana, nyokot sisi jeung keur overprotective. "

Kate Middleton Meghan Rift markle feuding warta karajaan

Meghan jeung Kate nyawalakeun anjog di garéja of Sandringham (Gambar: Getty) [19659010] Pangeran Harry bakal geus ngadeg barengan pamajikanana salila disangka pasea, sababaraha laporan geus dimimitian Natal 2017.

Diomongkeun ngeunaan Adipati of Sussex, sumber anu ngawartoskeun The Sun: Brook pancen teu kritik Meghan - jeung geus jadi sénsitip anu mindeng ningali kritik atanapi negativity dimana aya nanaon. "

Rumor ngeunaan hiji Rift antara Meghan na Ka Aranjeunna dimimitian sanggeus Sussex kungsi ngumumkeun maranéhanana ninggalkeun Makasar Pondok, dina grounds of Kensington Istana, mun settle di Frogmore Pondok Windsor.

Patempuran antara Meghan jeung Kate bisa geus nyokot tempat di panempoan kawinan karajaan tina Sussex. nu 19 Méi, nalika Kate ieu ditinggalkeun "dina lawon" mangsa sési latihan susah jeung putri-Na, Putri Charlotte.

Kate Middleton Meghan markle Rift informasi karajaan mumusuhan

Kate ieu ditinggalkeun "dina lawon" mangsa sési latihan susah (Gambar: Getty)

sumber Royal ogé ngomong yén Duchess Cambridge Meghan dikritik pikeun kateuasanana ngalawan anggota.

Sarta Meghan geus leuwih kritik dina rumah tangga karajaan, nurutkeun sumber sejen, nyarios yén staf na sempet didadarkeun salaku "hésé Duchess" kanggo mahluk "nungtut".

misahna Kate na Meghan ieu samentara silenced sanggeus datangna dua anggota kulawarga karajaan à Gereja St Maryam Magdalena Sandringham pikeun ervice Natal Poé s mesem tur galecok diantara sorangan.

Sanajan kitu, hiji sumber karajaan ngawartoskeun The Sun Harry na Meghan meledek tetep Anmer Hall, ngarep William Kate Norfolk, salila liburan, sarta rekindling rumor ngeunaan beubeulahan.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina Minggu Express