Swiss: Taneuh urug dina jalan antara Sisikon na Flüelen

Urug dina jalan antara Sisikon na Flüelen

jalan tetep katutup dugi tengah wengi. Gambar: Google Maps


Kira lima méter kubik tina batu tiwas Jumaah wengi dina jalan utama ti Sisikon (ur) Flüelen (ur). salah No ieu luka, tapi nu araya ditutup secara sababaraha jam, ceuk polisi cantonal tina URI.

Nuju 18h30, batu peupeus jauh ti témbok ka luhur ka Gerbang kiduleun hiji torowongan jalan sapuluh méter sarta digulung di lantai. "Simkuring ngagaduhan untung" sabab boga dinya geus euweuh korban jiwa atawa karuksakan, ceuk hiji anggota Jalan Kantor Federal (Astra), ngawartoskeun agénsi warta ATS-Keystone.

jalan tetep katutup dugi tengah wengi. lantai geus diberesihan. Ahli geus inspected situs jeung ngadéklarasikeun wewengkon aman. The 26 Désémber urug mangrupa lumangsung dina manteng sarua jalan, tapi kalér portal galeri panyalindungan. (PS / nxp)

Dijieun: 12.01.2019, 00h55

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.24heures.ch/suisse/eboulement-route-sisikon-flueelen/story/19745562