India: Trump nempel pentingna hébat kana hubungan AS-India: nu utusan India anyar di Washington | India News

Washington: Présidén AS Donald Trump nempel pentingna hébat kana hubungan bilateral antara India jeung Amérika Serikat, ngomong Duta anyar India nagara Kasar V Shringla .

Shringla, anu anjog di dieu 9 Januari Jumaah dibere hurup nya ku klaim diplomatik jeung Presiden AS nu kawung Kantor White House.

Reflecting nu trust tumuwuh sarta kahaneutan antara India jeung Amérika Serikat, anu utusan India anyar dibere Kapercayaan ka Trump dina jam 50 sanggeus datangna di Washington.

Upacara gancang misalna pikeun diplomat luar nagri geus langka di ibukota AS, sakumaha nu geus kaliwat, envoys ti nagara sejen, kaasup India, geus ngantosan minggu resmina nampilkeun Kapercayaan maranéhna pikeun Présidén AS.

Kapercayaan diplomatik anu surat anu sacara resmi designates hiji diplomat salaku duta ka nagara sejen. hurup ieu kajawab ka sirah nagara ka nu sejen. Hal ieu diwakilan ku duta ka sirah tina kaayaan narima nalika hiji upacara resmi.

Upacara ogé ditandaan awal periode resmi kantor duta.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina Jaman India