The decor RTL Januari 12 2019 - video



Bawa touch of originalitas ka imah anjeun jeung wallpaper sarta nasihat Laetitia Nallet!

https://www.rtl.fr/emission/la-deco-rtl/la-deco-rtl-du-12-janvier-2019-7796187235

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=Un-LOmdiay8