Kategori Napigasi

Autres

Éta bakal di Kamerun di mimiti taun

Persaingan éta bakal lumangsung ti Januari 09 dugi ka Pebruari 06, 2021 ngumumkeun CAF ieu 15 Januari waktos konperénsi pers. Ieu inpormasi utama pikeun ngajaga tina rapat CAF / COCAN anu diayakeun dina tanggal 15 Januari 2020 di Yaoundé.…

Dina Jalur Modéren

Kolokium nasional anu 3 dinten ngeunaan modernisasi jasa masarakat Kameronia dibuka dina 13 Januari 2020, di Yaounde. Kapala Perdana Menteri pamaréntahan, Dr. Joseph Dion Ngute langkung seueur acara. Kanggo 3 dinten ahli sareng…