Kategori Napigasi

Autres

Norma investasi anyar di Kamerun

Kilogram suung seger hargana antara 2000 sareng 3000 franc sareng kanggo garing, anjeun kedah mayar sakitar 25000 franc CFA. Dina tabel anjeun, anjeun bakalan seger atanapi garing, dibakar, di sambel, sareng sayuran, jst. Anu…