Kategori Napigasi

Jalma & Otong

Iris Mittenaere, Diego El Glaoui…

Kusabab patepungan taun 2019, Iris Mittenaere sareng Diego El Glaoui parantos teu kapisah. Seueur pisan bahkan aranjeunna malah ngagungkeun ulang tahun babarengan. Lahir sababaraha dinten anu misah (25 Januari 1993 pikeun anjeunna, 11 Januari 1988 kanggo ...