Kategori Napigasi

Kaséhatan MY

Awéwé Kampung Maroko - Pidéo

Filmmaker: Tinggi Bouchra Ijork di Pegunungan Atlas di Maroko tengah mangrupikeun kampung-kampung terpencil anu ampir sadayana didominasi ku awéwé-awéwé Amazigh, akibat tina pamisah geografis antara miskin kota sareng padesaan, volatilitas Maroko ...