Kategori Napigasi

kabiasaan alus

Awéwé Kampung Maroko - Pidéo

Pembuat film: Bouchra Ijork Tinggi di Pagunungan Atlas di Maroko tengah mangrupikeun kampung-kampung terpencil anu ampir sadayana didominasi ku awéwé-awéwé Amazigh, akibat tina pamisah geografis antara penduduk miskin perkotaan sareng padesaan, volatilitas Maroko ...

Tip: Perut Datar dina Saminggu - Pidéo

Pikeun henteu kaleungitan nanaon ti Sympa, langganan!: Https://goo.gl/6E4Xna ----------------------------- ------------------------------------ Kumaha carana gaduh burih leueur tanpa diét atanapi d 'latihan? Kumaha carana langsing inohong anjeun sareng ...

Pangetahuan ngeunaan Tuhan, kabutuhan!

Naha Gusti aya? Ieu genep argumen saderhana sareng langsung anu ngadadarkeun iman ka Gusti anu hadir sareng nyata. Naha anjeun salah sahiji jalma anu hoyong gaduh buktos ayana Tuhan sakali sareng sadayana? Teu aya tekanan. Henteu…