Kategori Napigasi

kageulisan

5 pikiran sia-sia anu nyegah anjeun gaduh gaya

Ieu mangrupikeun 5 kapercayaan palsu pikeun anjeun anu nyegah anjeun gaduh gaya? Anu ngalarang anjeun tina mendakan gaya anjeun sareng pamustunganana badé dangdan? 1) Yakin yén gaya na bawaan. Kuring parantos nyaritakeun anjeun ngeunaan: ...

Gaya rambut Afrika diasingkeun ku ANGE EKA

Kawéntar pikeun sumanget kreativitas sareng imajinasi dirina, seniman sering dijelaskeun salaku écentric sareng boros. Sareng nalika anjeunna nempatkeunana saé pisan, anjeunna mutuskeun ngalakukeun rambut, naon anu dipikahoyongna. Malaikat EKA, ...