Kategori Napigasi

perawatan

5 pikiran sia-sia anu nyegah anjeun gaduh gaya

Ieu mangrupikeun 5 kapercayaan palsu pikeun anjeun anu nyegah anjeun gaduh gaya? Anu ngalarang anjeun tina mendakan gaya anjeun sareng pamustunganana badé dangdan? 1) Yakin yén gaya na bawaan. Kuring parantos nyaritakeun anjeun ngeunaan: ...