Kategori Napigasi

Seni

DRC: Ferré Gola, kakuatan sepi tina rumba

Saatos single symphonic, "Padre" ngarencanakeun ngaleupaskeun dua albeum dina akhir Maret. Ati-ati nyingkahan kontropérsi, anjeunna neraskeun naék, sareng terus modérenkeun rumba. Kami lirén percanten éta bakal kajadian. Anu…