Kategori Napigasi

POLISI

Naon Kinshasa nyempad Vodacom Kongo?

Bieu sataun saatos bénten antara Kinshasa sareng operator utama nagara éta ngeunaan lisénsi 2G, sutradara kauangan Vodacom Kongo ditéwak tanggal 14 Séptémber. Salami sababaraha minggu, kaadilan Congolese parantos ngagagas ...