Kamerun: perawatan panon pikeun jalma di Adamawa

Dijalankeun dina Januari 02 2019 ka klinik Islam sarta Rumah Sakit Protestan of Ngaoundere, kampanye, nu ends on January 6 dirancang beroperasi 300 jalma bébas nalangsara ti katarak.

wewengkon nu aya di bagian tina wewengkon Adamawa Kamerun mana spesialis panyakit panon teu ngajalankeun dijalanan. Jalma nu sok wajib buka atawa Lagdo Mayo-Oula jadi nalungtik pikeun kasus sapertos katarak.

Salah sahiji panyabab utama lolong di Kamerun, katarak diantara kasakit nu mangaruhan rahayat wewengkon Adamawa.

Rahayat wewengkon mudahan ngaliwatan kampanye ieu ngabantuan ngurus bébas tina rundingan sarta tampa petunjuk perlakuan luyu.

'' Ieu prakarsa alus ti mitra pamaréntah. Kuring boga saprak tingling dina panon kuring. Pikeun kampanye ieu, kuring miharep kuring nyaho naon kuring sangsara. Iraha kuring datang ka rumah sakit, dokter kadang iinditan salaku jalma di wewengkon éta salaku teu loba dinya. kampanye Ieu hiji hal anu alus pikeun abdi, eta bakal nulungan kuring ''Aya dina lingkungan Moussa kapita Marza.

Ieu hal kampanye operasi katarak, prakarsa 2 Turki LSM jeung kalungguhan Inggris di poé ieu dina consultations simultaneous kalawan klinis na Ngaoundere Rumah Sakit Protestan teh Islam. Wanadri ophthalmologists 6 anu asing na Kamerun 2 4 ngagentos loba pasien.

tara Jean BESANE MANGAM di Ngaoundere | Actucameroun.com

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://actucameroun.com/2019/01/06/cameroun-des-soins-ophtalmologiques-pour-les-populations-de-ladamaoua/