Gajah na Taman Nasional Chobe di Botswana dina March 3, 2013. (Charmaine Noronha / AP)

Pos ieu parantos diropéa sareng pernyataan ti pamaréntah Botswana.

Nalika Walungan Okavango datang, Gurun Kalahari di Botswana cabang jadi jaringan urat nu ngawangun kipas nu ngabentuk Okavango Delta subur.

Situs Warisan Dunya UNESCO, délta éta www.bfakn.club ngeunaan mil pasagi 5,791 di kalér Botswana. Oasis nyaeta imah leuwih ti 2,000 Spésiés sato jeung kahirupan pepelakan, kaasup gajah, badak sareng anjing liar diancam Afrika. Digambarkeun salaku " 이천 부산 서면 모텔 "Ieu nuju réwuan rébuan taunan.

Tapi ayeuna anyar, konservisis dipanggihan papanggihan anu ngaganggu ka tempat muara haguna kasarah: awak gajah 87, seueur diantarana tatu parna boron diwangun ku aranjeunna ditelasan pikeun tusus maranéhanana.

"Kuring reuwas, abdi tos rengse harepan," Mike Chase, pangadeg gajah tanpa wates 부여 대딸방 BBC. "Skala anu gajah kawintang henteu pangbadagna anu kuring katingal atanapi maca ngeunaan mana waé di Afrika ayeuna."

Salasa, pamaréntah Botswana 온라인 카지노 pernyataan anu dibantah klaim grup éta, nelepon kana statistik "palsu

Numutkeun kana pernyataan éta, gajah tanpa wates ngan dilaporkeun dina kata gajah 53 bari ngalakukeun survey satwa hawa dirojong ku pamaréntah antara bulan Juli jeung Agustus. Sejen "misi verifikasi ... netepkeun yén mayoritas teu lacak tapi langkung maot tina sabab alami sareng rajapati pikeun ngagantikeun hasil tina konflik manusa sareng satwa," kecap dina peringatan.

Réspon ngeunaan maot diindigrisin rajapati elephants dina BOTSWANA [Gambar: Gambar tina sababaraha ...

Posted by 마산 국노 torrent on 파주 흥 출장 안마

ngudag 카지노 사이트 National Geographic unggal gajah paéh 87 ngabogaan sewa GPS sareng unggal masing-masing gaduh opat urang numpak pesawat, kaasup saurang pagawe pamaréntahan. Rekaman sora ogé dibawa dina waktu penerbangan, kecap Chase.

"Kuring saurang élmuwan obyektif, tanpa henteu agénda politik," cenahna. "Kuring sedih yén pamaréntah urang parantos direspon ku cara kieu."

Botswana nyaéta tempat bumi di gajah pangbadagna di Afrika, langkung ti 130,000, dumasar kana 카지노 사이트 nu dianggap survey satwa panggedéna di sajarah. 350,000 gajah di nagara Afrika 18.

Dina tweet Senén, Gajah Tingal Watesan digambarkeun laju panganyarna ngeunaan poaching salaku "alarming".

"Lamun kuring ngabandingkeun ieu sareng inohong sareng data ti Cajah Gajah Gedé, anu urang dilakukeun di 2015, urang ngarekam Jumlah gajah asut seger ti mana waé di Afrika," ngawartoskeun Chase BBC.

Tulang taleng gajah didadarkeun salaku "seger" lamun ditelasan, tapi seuseueurna gajah kapendak di délta, NPR 85me.kr , ngutipan Rujukan Laporan Kajadian Gajah Gajah anu ditulis Chase.

Selon laporan, sagala carcasses anu "disangka bisa poached" sabab "sakabéh 'em tadi tangkorak Maranéhna dicincang ngaleupaskeun tusks Maranéhna." The lega-rentang klasifikasi jeung umur tina gajah maot dituduhkeun a "poaching pabaliwer" nu "boga beens lumangsung Sami di wewengkon pikeun lila ".

Poachers ngusahakeun nyumputkeun "gundukan daging ruksak" dush garing, cenahna dina laporan.

Sajaba gajah, BBC dilaporkeun.

Ngeunaan Méi, pamaréntah ngadamel kontroversial pikeun ngarampas pakarang unit Botswana anti-poaching, ngan sabulan saatos Présidén Mokgweetsi Masisi disumpah kana kantorna, numutkeun BBC. Kéngingkeun gerak anu tumiba kana kawijakan Botswana ngalawan poachers, nu ngahampurunkeun panipuan tina penghervisis pikeun " 영동 의정부 모텔 추천 "Stance.

"Chase ngawartoskeun BBC".

Anjeunna nambahan: "The poachers ayeuna ngarobah gunna ka Botswana. Kami boga populasi panggedéna sadunya sarta éta usum buka pikeun poachers. "

Pernyataan na, Dinas Kaséhatan sareng Taman Nasional 'DWNP anti-poaching nyumbang kana kanaékan poaching.

Ti 1980s, nagara parantos ngalatih sadaya instansi kaamanan na pikeun nyokot bagian dina usaha anti-poaching, prakték anu masih lumangsung, kecap préparasi.

"The kaputusan anyar, pamaréntah ngadawuh," parantos dituluykeun pikeun maénkeun peran dina operasi anti poaching sareng unit anti poaching dina DWNP terus maénkeun peran anu pivotal dina merangan kajahatan satwa ngaliwatan pipilueun strategis lianna. "

Dibikeun kawijakan anti-poaching kasar nagara urang, Botswana geus lila dipikawanoh tempat-tempat liar satempat tiasa ngosongkeun, kalolobaan bébas tina ancaman manusa.

dina 온라인 카지노 didamel ku aktor Britania jeung pilem film Tom Hardy, Chase nerangkeun gajah daérah salaku "pangungsi pulitik."

"Fledta ngungsi ka kaamanan sareng Botswana ngalindungan hak poaching," cenahna dina waktos éta.

Dina séri anu sarua, Tshekedi Khama, Menteri Lingkungan Botswana, Lingkungan Hidup sareng Pariwisata Botswana ngécéskeun kasabaran nagara-nagara handap pikeun pengacara kana pasaran.

"Ieu budaya. Urang kedah maéhan aci kana budaya, "ceuk Khama. "Ieu téh salah sahiji alesan kunaon, dina Botswana, sareng unit anti-poaching urang, urang henteu daék ditaroskeun ka poacher. Sareng anu mangrupa posisi anu urang parantos diadopsi kana seratan jelas: 'Upami anjeun badé ujem ka Botswana, hayu urang balik deui ka nagara anjeun. "

Kawijakan éta ogé berlaku ka lokal, Khama nyatakeun, nambihan yén sanajan panyaingkeun nempatkeun pakarang anu ditandang, aranjeunna tetep ditémbak.

Dina taun anu sami Présidén Ian Khama, lanceukna Tshekedi Khama, ogé ngaluarkeun larangan moro satwa jasulloc.kr .

Usum panas ieu, aparat 문경 신림 모텔 aranjeunna bakal dimimitian reviewing nagara nyebut pamaréntah dina Juni mertimbangkeun taman nasional.

Satwa liar Botswana henteu linggih kalayan pelestawan.

"Botswana geus salawasna beens di forefront konservasi jeung eta ngabutuhkeun political will" Chase ngawartoskeun BBC que la noting baruntus panganyarna ngeunaan maotna nu patali poaching "merlukeun peta urgent sarta saharita ku pamaréntah Botswana".

"Presiden anyar urang kedah nyerat warisan Botswana sareng nungkulan masalah ieu gancang," cenahna. "Pariwisata penting pisan pikeun ékonomi urang, damelan, sareng reputasi internasional, anu diaku di dieu mangrupakeun tempat kuat pikeun gajah."

Dina média sosial, warta ngeunaan maotna henteu paturahna gajah sareng kalakuan cucungah na.

Ieu Dupi Afrika, majalah basa Inggris dina lokal, 진해 모텔 여자 di Masisi, nungtut pamaréntah nyandak peta.

"Hiji bulan saatos anjeun disumpah dina anjeun ngarampas pakarang unit anti-poaching. Naha? "Ceuk The Senén Senén. "Simpen gajah na di Botswana sareng ngeureunkeun simpangan. Botswana teh pangungsian panungtungan pikeun gajah ieu sareng aranjeunna kedah dilestarikan. "

selebriti Amérika, Kaasup aktris sarta penyanyi Vanessa Williams, aussi chimed di. Williams dipasang poto grafis tina salah sahiji gajah maot ka Instagram, nulis, "Botswana ieu sanctuary panungtungan harepan pikeun satwa adi urang ku pamaréntah Éta Dipaké Pikeun Paham nilai Éta ngeunaan mayungan satwa urang."

온라인 카지노

안전 놀이터

A pos dibagikeun ku 이천 포항 아가씨 (@vanessawilliamsofficial) salah

Sababaraha anu malah ngingetkeun ngeunaan Presiden Trump urang putusan anyar angkat larangan AS ngeunaan ngimpor tusks sareng bagian awak gajah sejenna salaku piala moro. Dina Maret US. Lauk sareng Kaséhatan Dinas AS nyatakeun éta bakal ngaluarkeun perkara olahraga pikeun barang olahraga dina "dasar-pasualan," anu ngalaporkeun The Washington Post urang Eli Rosenberg.

Dina respon kana backlash, pamaréntah Botswana tetep parantos.

"Pamaréntah Botswana hayang ngahukum dina istilah pangkuatna anu mungkin supaya aranjeunna masihan gambaran palsu anu aranjeunna asih kaasam Wild Botswana leuwih ti warga Botswana," saur pernyataan éta. "Pamaréntah hayang ngérepikeun kanyataan yén éta bakal tetep warisan nasional sareng wargana bakal ngajaga éta seueur waktos."

Langkung ti Isuk Campur

고창 광주 대딸방

평택 콜걸 만남

제주도무거동 출장